Φεστιβάλ Γεύσεων και Τέχνης στην Κίσσαμο Κρήτης

04 Aug 2022, 09:16 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Φεστιβάλ Γεύσεων και Τέχνης στην Κίσσαμο Κρήτης

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Από τις 16 έως τις 22 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος του παραλιακού δρόμου, δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, το 13ο Κισσαμίτικο Φεστιβάλ Γεύσεων και Τέχνης, με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων βιοτεχνιών, συνεταιρισμών, παραγωγών και πολιτιστικών συλλόγων.

Πρόκειται για έναν σημαντικό θεσμό για την πόλη της Κισσάμου, ο οποίος αρχικά ξεκίνησε ως Κισσαμίτικος Αύγουστος και στη συνέχεια ως Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας, με σκοπό κάθε φορά να αναδεικνύει τον πολιτισμό, τα μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και τα αγνά τοπικά προϊόντα. Η εν λόγω γιορτή των γεύσεων, της τέχνης και της παράδοσης, επιδιώκει να συνδεθεί και με το τουριστικό προϊόν της περιοχής, καθώς η Κίσσαμος αποτελεί πλέον έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς της Κρήτης αλλά και της Ελλάδας γενικότερα.

Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει την Κρήτη μέσα από τους θησαυρούς που προσφέρει η γη και οι άνθρωποι της, αλλά και από μία σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων και συναυλιών.

Σημειώνεται ότι για τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ, θα ενοποιηθεί ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο της πόλης, από το γήπεδο έως τη πλατεία Τελωνείου, ενώ η πρόσβαση των επισκεπτών στους χώρους των εκδηλώσεων θα διευκολυνθεί από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα