Ρέθυμνο | Ημερίδα για την οικονομία της Κρητικής Φιλοξενίας

14 Jul 2022, 08:10 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Ρέθυμνο | Ημερίδα για την οικονομία της Κρητικής Φιλοξενίας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 24 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να διοργανωθεί από την επιχειρηματική δημοσιογραφική ψηφιακή πύλη «ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» στο Ρέθυμνο η δεύτερη Ημερίδα «ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ» στο Σπίτι του Πολιτισμού.

Θέμα της Ημερίδας είναι η οικονομία της Κρητικής Φιλοξενίας για το 2023, «Συνέργειες Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης».

Συνδιοργανωτές είναι ο Σύλλογος Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης το Επιμελητήριο Ρεθύμνης και ο Δήμος. Θα συμμετέχουν ομιλητές από τον ΕΟΤ, την Περιφέρεια Κρήτης, επαγγελματικοί φορείς και επιχειρηματίες του τουρισμού, του πρωτογενή τομέα, των υπηρεσιών, το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Ι.Τ.Ε., ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., Μ.Α.Ι.Χ.,Α.Σ.Τ.Ε.Κ. και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Προσκεκλημένοι και κοινό, θα έχουν την δυνατότητα φυσικής παρουσίας αλλά και μέσω διαδικτύου από την Ψηφιακή Πλατφόρμα ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.

Η ημερίδα έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων. Η θεματολογία αφορά τις συνέργειες για μορφές τουρισμού όπως ιστορικού, θρησκευτικού, πολιτισμού, γαστρονομίας, αθλητισμού, αλιείας και κρουαζιέρας. Στο πλαίσιο της ημερίδας είναι ευκαιρία για τον Δήμο να αναδείξει και να προβάλει τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια στην κατεύθυνση του βιώσιμου τουρισμού και της επιχειρηματικότητας (ποδηλατικός, γαμήλιος, φυσιολατρικός κλπ).

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα