GWA Wingfoil Race Class στη Ρόδο

11 Jul 2022, 08:18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

GWA Wingfoil Race Class στη Ρόδο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Από τις 14 έως τις 17 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο  η ενδιαφέρουσα αθλητική δράση GWA Wingfoil Race Class. Πρόκειται για μία  διοργάνωση η οποία ήρθε στη Ρόδο για να μείνει, αφού το 2023 προγραμματίζεται στο νησί το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Τα Wingsports, δηλαδή τα  wingsurfing, wingfoiling ή wingboarding, είναι μια νέα, συναρπαστική ομάδα αθλημάτων που μπορούν να εκτελεστούν στο χιόνι, τη γη και το νερό, χρησιμοποιώντας ένα φτερό το οποίο εκμεταλλεύεται τη δύναμη του ανέμου.

Πρόκειται για ένα υβρίδιο πολλών υπαρχόντων θαλάσσιων αθλημάτων και λόγω αυτού του γεγονότος απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων και αθλητών. Μπορεί να φαίνεται αρκετά ασυνήθιστο στην αρχή, αλλά η ρευστότητα και η χάρη ενός έμπειρου wingfoiler κόβει την ανάσα

Για τον λόγο αυτό, η Ρόδος, το νησί των ανέμων, η οποία κατακλύζεται σχεδόν όλο το χρόνο από πλήθος των surfers όλων των ειδών, με την ποικιλία των θαλάσσιων σπορ που προσφέρει, θα πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά στην παγκόσμια αθλητική και ταξιδιωτική σφαίρα.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα