Κ.Ζέρβας | Στόχος ο τουρισμός 4 εποχών και υψηλών προδιαγραφών στη Θεσσαλονίκη

07 Jun 2022, 09:50 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Κ.Ζέρβας | Στόχος ο τουρισμός 4 εποχών και υψηλών προδιαγραφών στη Θεσσαλονίκη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Αισιόδοξος για την πορεία του τουρισμού εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή εργάζεται με στόχο τον «τουρισμό τεσσάρων εποχών και υψηλών προδιαγραφών».

Στην τοποθέτησή του στη χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Ζέρβας σημείωσε ότι η Θεσσαλονίκη έχει όλες τις προϋποθέσεις να καταγράψει μια θετική χρονιά στον τουρισμό, καθώς ήδη τα πρώτα σημάδια είναι ενθαρρυντικά.

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε σειρά επιτυχιών στον τομέα του τουρισμού, όπως ενδεικτικά η αύξηση στην κρουαζιέρα, η επικείμενη επανέναρξη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τις Σποράδες και η ανάδειξη της Θεσσαλονίκης σε γαστρονομική πρωτεύουσα με τη σφραγίδα της Unesco.

Στο επίκεντρο στους τομείς του πολιτισμού και του αθλητισμού

Ο κ. Ζέρβας, εξάλλου, τόνισε ότι η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο επίκεντρο και στους τομείς του πολιτισμού και του αθλητισμού, κάνοντας αναφορά στο 3ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού του Δήμου Θεσσαλονίκης, που περιλαμβάνει 29 παραστάσεις υψηλής αισθητικής και ποιότητας, αλλά και σε σειρά αθλητικών διοργανώσεων που θα φιλοξενηθούν στην πόλη. Μεταξύ αυτών των αθλητικών γεγονότων είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, το οποίο, όπως σημείωσε ο κ. Ζέρβας, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά από 14 χρόνια.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα