Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Μήλο και Μύκονο

27 May 2022, 09:03 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Άδειες για δύο πλωτές εξέδρες σε Μήλο και Μύκονο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Δύο άδειες για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Μήλου και της Μυκόνου.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την εκ νέου τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφάνειας 90 τ.μ., στη θαλάσσια περιοχή Πολλωνίων της Μήλου, για λογαριασμό του Λιμενικού Ταμείου Μήλου, με σκοπό την πρόσδεση σκαφών. Η εν λόγω πλωτή εξέδρα, προορίζεται για εποχιακή χρήση μέχρι 6 μηνών, ενώ η πρόσβαση σε αυτή θα γίνεται μέσω διαδρόμου σύνδεσης 4,50 τ.μ., με απλή έδραση.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την εκ νέου τοποθέτηση πλωτής εξέδρας συνολικής επιφάνειας 63,58 τ.μ. στη θαλάσσια περιοχή Πλυντρί, παραλία Super Paradise της Μυκόνου, για λογαριασμό της εταιρείας JACKIE O’ BAR-MYKONOS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ- ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ Α.Ε., με σκοπό την πρόσδεση σκαφών και για εποχική χρήση μέχρι 6 μηνών.

Σημειώνεται ότι η πλωτή εξέδρα θα τοποθετηθεί σε ασφαλή απόσταση από τυχόν λιμενικά έργα, που βρίσκονται ή κατασκευάζονται στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή, ενώ δεν επιτρέπεται η χρήση της πλωτής εξέδρας για εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίων ή κέντρων αναψυχής, ούτε δύναται να εξυπηρετεί θέσεις μόνιμου ελλιμενισμού σκαφών ή διαφημιστικούς σκοπούς.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα