21 εναλλακτικές προτάσεις δραστηριοτήτων στην Πάρο

19 May 2022, 16:14 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

21 εναλλακτικές προτάσεις δραστηριοτήτων στην Πάρο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τις 21 εναλλακτικές προτάσεις δραστηριοτήτων στην Πάρο παρουσιάζει το διαδικτυακό ταξιδιωτικό περιοδικό “Goats on the Road” που συστήνει στους αναγνώστες του να επισκεφτούν το νησί τον Μάϊο ή τον Σεπτέμβριο. Επισημαίνοντας ότι είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη στην Ελλάδα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το νησί έχει τη χάρη και την ατμόσφαιρα χωρίς συνωστισμούς και τσουχτερές τιμές και προσθέτει: «κάθε φορά που επισκεφτόμαστε την Πάρο νοιώθουμε σαν να είμαστε μέσα σε οικογένεια».

Τα τελευταία χρόνια η Πάρος αναδεικνύει με συστηματικό τρόπο τις εναλλακτικές  μορφές διακοπών που προσφέρει με στόχο την επέκταση της τουριστικής περιόδου και την προσέγγιση ποιοτικού κοινού. Και αυτό αποτυπώνεται σε σειρά δημοσιευμάτων από έγκυρα Μέσα και Bloggers από το εξωτερικό.

Αυτό, άλλωστε, αποτυπώθηκε και πέρυσι, όπου, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η Πάρος αποτέλεσε, μετά τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, τον τρίτο σταθερό πόλο στην κορυφή των Κυκλάδων με αυξήσεις στ έσοδα που κυμάνθηκαν από 110 έως 165%, έναντι του 2020 που, παρά τις δυσκολίες της πανδημίας κατόρθωσε και πάλι να διατηρηθεί σε συγκριτικά ικανοποιητικά επίπεδα έναντι του 2019. Ακόμα και οι ακτοπλοϊκές αφίξεις τον περυσινό χρόνο ήταν 560.479  έναντι 303.699 του 2020 και 613.305 του 2019, ενώ ο αριθμός των επιβατών που διακινήθηκε στο Αεροδρόμιο Πάρου στη διάρκεια των δώδεκα μηνών του 2021, από το εσωτερικό της χώρας και το εξωτερικό, ήταν 189.046 άτομα.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα