Τολό | 10 χρόνια λειτουργίας του Δανέζικου Κωπηλατικού Κλαμπ TOLO ROKLUB

08 May 2022, 12:45 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Τολό | 10 χρόνια λειτουργίας του Δανέζικου Κωπηλατικού Κλαμπ TOLO ROKLUB

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Πραγματοποιήθηκαν στις 7 Μαΐου 2022 στο Τολό οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Δανέζικου Κωπηλατικού Κλαμπ TOLO ROKLUB, που συνοδεύτηκε και με τα εγκαίνια του νέου τους σκάφους, παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτριου Κωστούρου, της Αντιδημάρχου Τουρισμού Νάντιας Αναστασίου, της Προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ Μαρίας Ραλλη, του προέδρου της ΔΕΥΑΝ Γιώργου Καχριμάνη και του πρόεδρου της τοπικής κοινότητας Τολού Δημήτρη Καταγά.

Η Υφυπουργός Τουρισμού ήταν εκείνη που ονοματοδότησε και το καινούριο κωπηλατικό σκάφος του Συλλόγου με το όνομα «Amfitrite».

Ο σύλλογος είναι μέλος της Ένωσης για το Rosport (DFfR) και της Αθλητικής Συνομοσπονδίας (DIF) και αποτελεί το 1ο Ευρωπαϊκό Κλαμπ από την Δανία που ασχολούνται με την κωπηλασία και εμπιστεύονται το Δήμο Ναυπλιέων και την ελληνική φιλοξενία τα τελευταία 10 χρόνια για τις αθλητικές τους δραστηριότητες.

"Το TOLO ROKLUB αποτελεί πλέον θεσμό για τον τόπο μας με τεράστια κοινωνική προσφορά στην τοπική μας κοινωνία. Ως Δήμος Ναυπλιέων θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την αυθεντικότητα τέτοιων προσπαθειών που δίνουν μια νέα προοπτική και ενισχύουν το τουριστικό προϊόν μας", τονίζει ο Δήμος, ενώ ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος δήλωσε:

«Καλωσορίζω στο Τολό τους Δανούς φίλους μας λέγοντας τους ότι ως Δήμος Ναυπλιέων είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη που έχουν περιβάλει την τελευταία δεκαετία τον τόπο μας και την προσφορά τους σε αυτόν ως κομμάτι πλέον της κοινωνίας μας. Εύχομαι το νέο σκάφος σας να είναι ασφαλές και καλοτάξιδο για τους αγώνες σας και στην 20η επέτειο να βρίσκεστε πάλι εδώ και να την γιορτάσετε με ένα νέο σκάφος. Θα ήθελα να εκφράσω επίσης τις ξεχωριστές ευχαριστίες μου στην Υφυπουργού Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη που μας τιμά με την παρουσία της».

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα