Ο Δήμος Μυκόνου διαμαρτύρεται για περιορισμό στην ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία Καλό Λιβάδι

11 Apr 2022, 09:06 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Ο Δήμος Μυκόνου διαμαρτύρεται για περιορισμό στην ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία Καλό Λιβάδι

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο Δήμος Μυκόνου διαμαρτύρεται για τον περιορισμό της ελεύθερης πρόσβασης του παλαιόθεν δρόμου στην παραλία Καλό Λιβάδι από την εταιρεία ΧΡΥΣΑΛΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΙΚΕ και λαμβάνοντας υπόψη σχετικό έγγραφο της Πολεοδομίας Σύρου σχετικά με τη διακοπή εργασιών που είναι σε ισχύ για το συγκεκριμένο ακίνητο, ζητάει από την ΕΤΑΔ Α.Ε. να ανακαλέσει άμεσα απόφαση περί απευθείας παραχωρήσεως στην εταιρία του υπόψη τμήματος παλαιού αιγιαλού το οποίο βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση και να καταγγείλει πάραυτα την συναφθείσα σύμβαση μίσθωσης με την προαναφερόμενη ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Παράλληλα, o Δήμος καλεί την ξενοδοχειακή εταιρεία να επαναφέρει άμεσα τα πράγματα και την ελεύθερη πρόσβαση στο συγκεκριμένο δημόσιο ακίνητο στην προγενέστερη μορφή τους, άλλως ο Δήμος θα προχωρήσει άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες με δικά του μέσα.

Επιπλέον, καλεί την Πολεοδομία Σύρου και την Κτηματική Υπηρεσία Κυκλάδων όπως προβούν άμεσα στις απαραίτητες αυτοψίες και ελέγχους στην συγκεκριμένη περιοχή, λόγω αρμοδιότητας.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα