Μέλος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης ο Δήμος Καλαμαριάς

18 Feb 2022, 10:38 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Μέλος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης ο Δήμος Καλαμαριάς

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης εντάχθηκε ο Δήμος Καλαμαριάς, όπως έχει γράψει το Tornos News.

Η είσοδος του Δήμου, ως συνδρομητικό μέλος, επισημοποιήθηκε με τη συνάντηση στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Προέδρου του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κυρίας Βούλας Πατουλίδου με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς κ. Γιάννη Δαρδαμανέλη.

Η κυρία Πατουλίδου δήλωσε πως κύριο μέλημα του Οργανισμού είναι η ενιαία προβολή όλων των δήμων της Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης, τονίζοντας:

«Η Καλαμαριά έχει ουσιαστικό και ιστορικό ειδικό βάρος. Η φετινή χρονιά είναι σημαντική και οι κοινές μας δράσεις θα αναδείξουν και θα τιμήσουν τον Δήμο και τους ανθρώπους του γιατί την ψυχή μας τιμούμε όλοι, την ψυχή μας καταθέτουμε. Δε θα είμαστε εσαεί σ’ αυτές τις θέσεις, αλλά για όσο θα είμαστε εγώ βάζω υπογραφή, ότι θα επιδιώκω τη συνεργασία για το καλύτερο του τόπου».

Ο κ. Δαρδαμανέλης δήλωσε:

«Στο κομμάτι του Τουρισμού έχουμε να αναδείξουμε κάτι πολύ δυνατό, που βασίζεται στο τρίπτυχο, ιστορικότητα- τοπίο- άνθρωποι της Καλαμαριάς. Καταφέρνουμε μέσα από την πολύ καλή σχέση που έχουμε οι δύο φορείς Δήμος Καλαμαριάς και ΟΤΘ να αναδείξουμε πολλά θέματα. Το ‘22 για την Καλαμαριά είναι μία χρονιά μνήμης, που έχουμε χρέος, αλλά και ανάγκη να τιμήσουμε. Θέλουμε να αναδείξουμε το ποιοι είμαστε από που ξεκινήσαμε. Μέσα από συνεργασίες σαν κι αυτή καταφέρνουμε να γινόμαστε καλύτεροι και να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο» .

Η Καλαμαριά είναι πλέον κάτω από την ομπρέλα του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στις στρατηγικές ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος όλης της πόλης, που αναμένεται να την τονώσουν οικονομικά.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε η Γενική Γραμματέας του Δήμου Καλαμαριάς, Ελένη Φύκα και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Βάσω Νικολέττου.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα