Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Πρόγραμμα εξωστρέφειας για τις επιχειρήσεις ύψους 529.000 ευρώ

13 Jan 2022, 12:56 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Πρόγραμμα εξωστρέφειας για τις επιχειρήσεις ύψους 529.000 ευρώ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Εγκρίθηκε το Πρόγραμμα ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων για το έτος 2022 της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που αφορά κατά βάση την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων με την συμμετοχή τους σε εκθέσεις με συνολική δαπάνη 529.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο αυτό πράσινο φως πήρε και η δημιουργία Μηχανισμού Παρακολούθησης Εξωστρέφειας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Στόχος της δημιουργίας του προτεινόμενου Μηχανισμού είναι η στήριξη της προετοιμασίας των επιχειρήσεων που παίρνουν μέρος σε εκθεσιακές δραστηριότητες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, η συμμετοχή τους λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις και προϋποθέσεις των εκθέσεων και η καταγραφή και αποτίμηση της αποτελεσματικότητας, μέσω δεικτών, των επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β), υπό το πρίσμα της επίτευξης επιχειρηματικών συμφωνιών.

Επίσης, εγκρίθηκε η δημιουργία ψηφιακού προωθητικού υλικού για την ανάδειξη των προϊόντων της Περιφέρειας. Βασική επιδίωξη είναι να ανοιχτούν νέοι δίαυλοι επικοινωνίας με αξιόλογους αγοραστές, διανομείς και μέσα μαζικής επικοινωνίας στις αγορές – στόχους, να γίνει στοχευμένη διαφημιστική προβολή των τοπικών προϊόντων που έχουν δυναμική παρουσία στην Περιφέρεια, εντός της χώρας αλλά και σε χώρες του εξωτερικού.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα