Δήμος Ελαφονήσου: Δράσεις τουριστικής προβολής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

25 Nov 2021, 14:05 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Δήμος Ελαφονήσου: Δράσεις τουριστικής προβολής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Επιτυχημένες για ακόμη μια χρονιά ήταν οι θεματικές διαδικτυακές συναντήσεις του Δήμου της Ελαφονήσου με φορείς του τουρισμού. Η δήμαρχος, κυρία Έφη Λιάρου  συνομίλησε προσωπικά με δημοσιογράφους bloggers και ταξιδιωτικούς πράκτορες, τόσο από την εξωτερικό όσο και από την Ελλάδα, που απευθύνονται σε στοχευμένες θεματικές αγορές με έμφαση στον Γαστρονομικό, Γαμήλιο, Περιπατητικό και Οικολογικό Τουρισμό.

Οι συναντήσεις υλοποιήθηκαν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της MTCGROUP στη διάρκεια Online Meetings που πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα 8-18 Νοεμβρίου με συμμετοχές από Ε.Ε. Αγγλία, και Ισραήλ

Στο μεταξύ, αφιερωμένα στη μουσικοχορευτική παράδοση της νότιας και της βόρειας Λακωνίας θα είναι δύο επεισόδια της εκπομπής “Αλάτι της Γης” που θα προβληθούν το Δεκέμβριο από την ΕΡΤ1. Τα γυρίσματα στην Ελαφόνησο πραγματοποιήθηκαν στις 19 Νοεμβρίου. Κάλυψαν  διάφορα σημεία του νησιού όπου τραγούδησαν τοπικά τραγούδια οι ίδιες οι γυναίκες της Ελαφονήσου. Τη φιλοξενία είχε ο Δήμος Ελαφονήσου και την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Γιώργος Λιάρος.

Ήδη προετοιμάζονται οι εξορμήσεις στο εξωτερικό από τις αρχές του νέου έτους με προωθητικές δράσεις σε Νέα Υόρκη, Βερολίνο, Ισραήλ, Μόσχα και Ντουμπάϊ που θα ολοκληρωθούν στο πρώτο εξάμηνο του 2022.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα