Η Πάρος στην WTM με στόχο τον εναλλακτικό τουρισμό

12 Nov 2021, 11:59 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Η Πάρος στην WTM με στόχο τον εναλλακτικό τουρισμό

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με αποκλειστική στόχευση στον εναλλακτικό τουρισμό, ο  Δήμος Πάρου συμμετείχε εφέτος στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “ WTM”, η οποία διεξήχθη στο Λονδίνο κατά το διάστημα 01-03 Νοεμβρίου 2021. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έλαβαν χώρα παραγωγικές συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν προγραμματισμένες επαφές με  ταξιδιωτικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και Travel Bloggers κυρίως από τη Μεγάλη Βρετανία, στους οποίους παρουσιάστηκαν τα εξειδικευμένα στοιχεία του τουριστικού προϊόντος του νησιού τα οποία προσφέρονται για την επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Ενθαρρυντική ήταν η ανταπόκριση εκ μέρους των συνομιλητών, στους οποίους περιλαμβάνονταν και εκπρόσωποι σημαντικών οργανισμών όπως της Mice And Tourism, της  Expedia και της Τelegraph με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στην προβολή του νησιού στη Βρετανική Αγορά ως ιδανικού εναλλακτικού προορισμού.

Ακολουθεί η συμμετοχή του Δήμου Πάρου σε νέο κύκλο διαδικτυακών συναντήσεων της εταιρίας συμβούλων μάρκετινγκ “MTC GROUP” που πραγματοποιούνται στο διάστημα από 8 έως 18 Νοεμβρίου με έμφαση και πάλι στον θεματικό τουρισμό. Θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακές συνομιλίες  με ταξιδιωτικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και Travel Bloggers από τη Μ. Βρετανία, τη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Ελλάδα, οι οποίοι εξειδικεύονται σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα