H Περιφέρεια Αττικής στην 1η Έκθεση BEYOND στη Θεσσαλονίκη 

14 Oct 2021, 12:11 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

H Περιφέρεια Αττικής στην 1η Έκθεση BEYOND στη Θεσσαλονίκη 

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με τη δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Αττικής ξεκινάει σήμερα 14 Οκτωβρίου  στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης η 1η Διεθνής Έκθεση καινοτομίας Beyond 4.0.  Η Έκθεση αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία για την Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να αναδείξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη διαδικασία του ψηφιακού μετασχηματισμού των σύγχρονων πόλεων. Μέσα από διαδραστικές και βιωματικές δράσεις θα παρουσιαστούν καινοτόμες εφαρμογές και το όραμα για τη δημιουργία μίας μελλοντικής Ψηφιακής Περιφέρειας, που θα αλλάξει την πραγματικότητα των πολιτών και των Επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο των δράσεων που προγραμματίζονται από την Περιφέρεια Αττικής, σήμερα στις 5:30 το απόγευμα με πρωτοβουλία του  Περιφερειάρχη  Αττικής Γ. Πατούλη θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση  με θέμα: «Παρακολούθηση της νόσου Alzheimer μέσω Ψηφιακών εργαλείων». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Περιφέρειας Αττικής (Περίπτερο 13 –θέση C4) . Τα εγκαίνια του Περιπτέρου της Περιφέρειας Αττικής θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή στις 10:30 το πρωί.

Με αφορμή την έναρξη της Έκθεσης ο Γ. Πατούλης επισημαίνει ότι «Βασικό στοιχείο του στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφέρειας Αττικής, είναι η ταχεία μετάβαση στη ψηφιακή εποχή. Θέλουμε η ψηφιακή εξυπηρέτηση των πολιτών να είναι ο κανόνας, το εργαλείο διευκόλυνσης της καθημερινότητάς τους σε συνθήκες κανονικότητας και όχι μόνο σε περιόδους κρίσης. Με σταθερά βήματα και συγκεκριμένες δράσεις συμβάλλουμε στην αξιοποίηση της καινοτομίας προς όφελος των πολιτών».

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα