Οι Πρέσβειρες του Ελληνικού Τουρισμού στην Κίνα, Μαριάννα και Σοφία Ερωτοκρίτου, παρουσιάζουν τη Θεσσαλονίκη
08 Oct 2021, 13:07 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
TornosNews.gr
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας διοργάνωσε press trip στη Θεσσαλονίκη με τις διάσημες δίδυμες αδερφές Ερωτοκρίτου.
Εν μέσω του Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας – Κίνας 2021 όπου οι δύο χώρες αποβλέπουν στο να εμβαθύνουν τις παραδοσιακές σχέσεις και να διευρύνουν την συνεργασία τους, οι δημοφιλείς αδερφές Ερωτοκρίτου, γνωστές ως Greek Twins, βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για ένα μοναδικό διαδικτυακό live streaming μέσα από την πλατφόρμα του Wechat, το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Ασίας.
Το εξαιρετικά επιτυχημένο live streaming στη Θεσσαλονίκη εντάχθηκε στην καμπάνια του Γραφείου ΕΟΤ Κίνας με το Wechat με την ονομασία «Live Broadcast week», όπου KOLs/influencers πραγματοποίησαν live streamings σε διάφορους ελληνικούς προορισμούς.
Στοχεύοντας στην μεγαλύτερη προβολή, οι ημερομηνίες που επιλέχθηκαν για το ταξίδι τους (1 και 2 Οκτωβρίου) δεν ήταν τυχαίες, μια που τις συγκεκριμένες ημερομηνίες οι Κινέζοι έχουν εθνική εορτή.
Την πρώτη μέρα του live streaming οι προβολές ξεπέρασαν τις 430.000 και στο σύνολο των δύο ημερών το μισό εκατομμύριο.
Οι δίδυμες αδερφές παρουσίασαν τη Θεσσαλονίκη μέσω ενός μαραθώνιου live streaming με στιγμές της καθημερινότητας της πόλης, τον τρόπο ζωής των κατοίκων, τα αξιοθέατα αλλά και μοναδική κουζίνα της.
Δεδομένου ότι στην παρούσα φάση λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών δεν είναι εφικτή η πραγματοποίηση ταξιδιών εξοικείωσης εκπροσώπων των ταξιδιωτικών γραφείων και media όπως στο παρελθόν, η ανταπόκριση που είχε ο σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας προώθησης και προβολής της Θεσσαλονίκης μέσω live streaming των δύο αδερφών οι οποίες γνωρίζουν άπταιστα την κινεζική, απέδειξε το ενδιαφέρον που έχει η Θεσσαλονίκη ως προορισμός στο κινεζικό κοινό.
διαβάστε ακόμα
-
Προβολή της Λέσβου στη Σμύρνη 07/12 | 07:16
-
Ένταξη του Ηρακλείου στο διεθνές Δίκτυο Creative Cities της UNESCO- σήμερα η επίσημη τελετή 07/12 | 12:38
-
Η Καστοριά στην εκδήλωση Διπλωματία Πόλεων Εξωτερικού στο Παρίσι 07/12 | 08:09
-
Παράταση παραχώρησης για καταφύγιο τουριστικών σκαφών στην Λήμνο 07/12 | 07:14
-
Μυτιλήνη: Μητρώα για ξενοδοχεία και εστίαση ως μέτρο προστασίας για πληγέντες από καταστροφές 06/12 | 07:31
-
Σέρρες: Διαμόρφωση επικοινωνιακής στρατηγικής για τουριστική προβολή 06/12 | 07:28
-
Το Αρχαίο Δέντρο του ‘Εβρου αναδεικνύει τους διαχρονικούς ελαιώνες 05/12 | 07:01
-
Η Λευκάδα στους εορτασμούς του Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας-Ιαπωνίας 2024 02/12 | 07:16
-
Άγιος Νικόλαος - Ελούντα | Ο τουρισμός κινδυνεύει από τα Υπεράκτια Αιολικά Πάρκα 04/12 | 07:31
-
Εγκατάσταση παγοδρομίου στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας 04/12 | 07:18
δημοφιλέστερα
- 1 Πώς επηρεάζει ο Πληθωρισμός την Αγοραστική Δύναμη & τις Συνήθειες των Καταναλωτών 07.12.2023 | ΜΕΛΕΤΕΣ / ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
- 2 ΕΟΤ Ην.Βασίλείου: Η Ελλάδα προσελκύει τον τουρισμό πολυτελείας 07.12.2023 | ΕΟΤ
- 3 Συνέδριο ΑΙΤ'23 | Πώς οι τουριστικές επιχειρήσεις θα προσελκύσουν ικανούς εργαζομένους 07.12.2023 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ
- 4 Κοινή Διακήρυξη Συνεργασίας Ελλάδας- Τουρκίας για τον τουρισμό 07.12.2023 | ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ
- 5 Τουρισμός | Βίζα στους Τούρκους για διακοπές σε 10 ελληνικά νησιά 07.12.2023 | ΑΓΟΡΕΣ
- 6 Amex GBT | Σταθεροποίηση των αεροπορικών ναύλων το 2024 07.12.2023 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
- 7 H easyJet άνοιξε τις κρατήσεις για το φθινόπωρο του 2024 07.12.2023 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
- 8 Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέα και Λευκάδα 24.05.2023 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
- 9 Ryanair: 5,8 εκατ. αεροπορικές θέσεις στους Έλληνες ταξιδιώτες το καλοκαίρι του 2024 29.11.2023 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
- 10 Το 36% όσων αναζητούν εργασία στην Ελλάδα θεωρεί χρήσιμο το ChatGPT 07.12.2023 | ΜΕΛΕΤΕΣ / ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ