Ταξίδια εξοικείωσης με την Πάρο

06 Oct 2021, 14:57 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Ταξίδια εξοικείωσης με την Πάρο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

O Δήμος Πάρου συνεχίζοντας την προσπάθεια για προώθηση, ανάδειξη και καθιέρωση του νησιού ως τουριστικό προορισμό στις προτιμήσεις των διεθνών αγορών, συμμετείχε τον Σεπτέμβριο στη διοργάνωση ταξιδίου εξοικείωσης στο νησί της Ελληνοαμερικανίδας luxury travel blogger, Katherine Banks, των Γερμανών travel bloggers Ella & Thomas Jastram και του ισραηλινού τηλεοπτικού σταθμού “Heritage TV”.

 Η κ. Katherine Banks  εξειδικεύεται στον τουρισμό πολυτελείας και επισκέφθηκε την Πάρο στο πλαίσιο ενός αφιερώματος στον οίνο και στην αμπελουργία.

 Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το νησί οι Γερμανοί travel bloggers Ella & Thomas Jastram, δημιουργοί του γερμανικού travel blog greece-moments.com. Πρόκειται για το πρώτο σύγχρονο γερμανικό travel blog που αφορά ελληνικούς προορισμούς, με πολυετή εμπειρία και αυθεντικές αναφορές.

 Τέλος, στο νησί της Πάρου βρέθηκαν οι παραγωγοί μιας σειράς ντοκιμαντέρ πολιτιστικού κυρίως ενδιαφέροντος του ισραηλινού τηλεοπτικού σταθμού “Heritage TV. Η σειρά προβάλλεται σε Ευρώπη και Αμερική και εστιάζει σε ιστορικά, αρχαιολογικά, πολιτιστικά και θρησκευτικά μνημεία και αξιοθέατα.

Ο Δήμος Πάρου και η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης ευχαριστούν θερμά την ακτοπλοϊκή εταιρία “Golden Star Ferries” για την δωρεάν μετακίνηση του ισραηλινού τηλεοπτικού συνεργείου από και προς την Πάρο, το ξενοδοχείο “Aegean Village”για την δωρεάν διαμονή του ισραηλινού τηλεοπτικού συνεργείου, τα εστιατόρια «Έφεσος», «Γεμενί» και “La Piatsa” για την προσφορά ενός γεύματος και τα οινοποιεία «Μοραΐτης» και «Αστέρας» για τη ξενάγηση στον χώρο τους.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα