Περιοριστικά μέτρα και στο Ρέθυμνο- παράταση σε Ηράκλειο και Χανιά

18 Aug 2021, 11:18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Περιοριστικά μέτρα και στο Ρέθυμνο- παράταση σε Ηράκλειο και Χανιά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Περιοριστικά μέτρα αντίστοιχα του Ηρακλείου και των Χανίων ισχύουν από σήμερα Τετάρτη 18 Αυγούστου και στο Ρέθυμνο.

Σε ΦΕΚ, που δημοσιεύτηκε τη νύχτα, από τις 6 σήμερα το πρωί και έως την Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 και ώρα 06:00 και στο Ρέθυμνο απαγορεύεται η νυχτερινή κυκλοφορία και η μουσική όλο το 24ωρο. Από τη 1 τη νύχτα έως τις 6 το πρωί επιτρέπονται οι μετακινήσεις των πολιτών μόνο για τους ακόλουθους λόγους: α) Μετακίνηση από και προς την εργασία για τις εργάσιμες ώρες ή κατά τη διάρκεια της εργασίας και β) μετακίνηση για λόγους υγείας (μετάβαση σε φαρμακείο, επίσκεψη στον γιατρό ή μετάβαση σε νοσοκομείο ή κέντρο υγείας, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία).

Στα κέντρα διασκέδασης και τις επιχειρήσεις εστίασης, συμπεριλαμβανομένων και των δραστηριοτήτων υπηρεσιών εστιατορίων, κινητών μονάδων εστίασης και παροχής ποτών που προσφέρονται από υγειονομικού τύπου κατάστημα σε ενιαίο χώρο με την παραλία απαγορεύεται η μουσική καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους. Εξαιρούνται οι δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων.

Στις περιφερειακές ενότητες Ηρακλείου και Χανίων, τα περιοριστικά μέτρα παρατείνονται, επίσης, ως και την Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 και ώρα 06:00.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα