Προβολή της Τήνου στη Γερμανία

22 Jul 2021, 10:59 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Προβολή της Τήνου στη Γερμανία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την Τήνο επισκέφθηκε ο έγκριτος δημοσιογράφος της εφημερίδας Tagesspiegel του Βερολίνου, Ulf Lippitz, για να γνωρίσει την ανεξερεύνητη, αυθεντική και ιδιαίτερη ομορφιά του νησιού. Το ταξίδι υλοποιήθηκε σε συνεργασία του Δήμου Τήνου και του ΕΟΤ Γερμανίας.

Τον δημοσιογράφο καλωσόρισε η αντιδήμαρχος τουρισμού κυρία Ευγενία Αλοιμόνου που μεταξύ άλλων του πρότεινε να κατεβάσει το κινητό του τη νέα εφαρμογή του ψηφιακού ξεναγού που αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο που προσφέρει ανεξαρτησία στην εξερεύνηση και αποφυγή από τον συγχρωτισμό. 

Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης παραμονής του, τον κύριο Lippitz συνόδευσε η Μαρία Τζάννου (THE STORY TAILORS) σύμβουλος τουριστικής επικοινωνίας του Δήμου. Μέσα από ένα πρόγραμμα πλούσιο σε εμπειρίες, ο δημοσιογράφος γνώρισε τα γραφικά χωριά και θαύμασε τα έργα μαρμαροτεχνίας που κοσμούν τις πλατείες, τα σοκάκια και τα υπέρθυρα των σπιτιών, ξεναγήθηκε στον Πύργο, το κέντρο της μαρμαροτεχνίας, μίλησε με τους μαρμαρογλύπτες, εντυπωσιάστηκε από τους περιστερώνες και γεύτηκε τα τοπικά προϊόντα ενώ είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε εμπειρία οινογευσίας στο ιδιαίτερο τοπίο του Βωλάξ.  

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με τη συνεργασία του Δήμου και των επαγγελματιών του νησιού. Η κυρία Αλοιμόνου, τόνισε ότι «είναι σημαντικό, αυτή την περίοδο που γίνεται προσπάθεια ανάκαμψης από τις επιπτώσεις της πανδημίας, να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ανάδειξη της Τήνου, ανοίγοντας την βεντάλια ενός μοναδικού μπουκέτου διακοπών που συνδυάζει τη χαλάρωση, με ιδιαίτερες εμπειρίες και διασκέδαση. Η γερμανική αγορά είναι σημαντική και η φιλοξενία του κ. Lippitz πιστεύουμε ότι θα ενισχύσει την εικόνα του νησιού μας, καθιστώντας το ελκυστικό προορισμό. Επιπλέον, θέλοντας να ευχαριστήσουμε τους επαγγελματίες που προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους θα υλοποιήσουμε ένα πλάνο προβολής τους μέσα από τους τουριστικούς λογαριασμούς του Δήμου στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ίδιο πλάνο θα ισχύσει για όλες τις δημοσιογραφικές επισκέψεις κατά τη διάρκεια του έτους».

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα