Ο εναλλακτικός τουρισμός στην Πάρο προβάλλεται στο εξωτερικό

14 Jul 2021, 11:17 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Ο εναλλακτικός τουρισμός στην Πάρο προβάλλεται στο εξωτερικό

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Αγαπημένος προορισμός και φέτος η Πάρος για ποδηλάτες και backpackers με τη γνωστή σελίδα «thepartyingtraveler» να επισκεπτεται το νησί και να αναδεικνύει τις ομορφιές του .

O Εli Solidum, που αριθμεί πάνω από 50 χιλιάδες μέλη στο Instagram περιγράφει με εξαιρετική λεπτομέρεια την εμπειρία του:

“Η Πάρος ήταν ένα από αυτά τα μέρη όπου μόλις έφτασα, αναρωτήθηκα που ήταν όλη μου τη ζωή. Όπως σοβαρά, τι έκανα εδώ και τόσο καιρό στη Μύκονο ;! Χωρίς προσβολή για τη Μύκονο, αλλά η Πάρος ήταν απλώς * φιλί του σεφ *. Το νησί ήταν ό, τι χρειαζόμουν μετά την τρέλα της Μυκόνου. Ήταν πιο ήρεμο, φθηνότερο και εντυπωσιακό. Και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει σκηνή για πάρτι, γιατί σίγουρα είχαμε μερικές υπέροχες βραδιές εδώ.

Η Πάρος ήταν ένα νησί που τα είχε όλα. Ως backpacker, δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε πολύ περισσότερα. Έχει σίγουρα περισσότερη ατμόσφαιρα από το backpacker από αυτό που θα βρείτε στα πιο τουριστικά νησιά της Μυκόνου και της Σαντορίνης. Εάν έχετε την ευκαιρία να φτάσετε στην Πάρο, μην διστάσετε. Αυτό το μέρος είναι παράδεισος".

Στο ίδιο κλίμα, το γνωστό πλέον Dave's Travel Pages, ταξιδιωτικό blog που εστιάζει στην Ελλάδα και το Bike Touring, με επιπλέον ταξιδιωτικούς οδηγούς σε αμέτρητους ενδιαφέροντες προορισμούς σε όλο τον κόσμο, που φιλοξενεί στις σελίδες του, έναν από τους καλύτερους οδηγούς  για παραλίες στην Πάρο.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα