«5 λόγοι να επισκεφθεί κανείς την Κρήτη»: Webinar της Περιφέρειας με επαγγελματίες των Κάτω Χωρών

26 May 2021, 14:58 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

«5 λόγοι να επισκεφθεί κανείς την Κρήτη»: Webinar της Περιφέρειας με επαγγελματίες των Κάτω Χωρών

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με τo Γραφείο Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών (Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο) στο πλαίσιο της Στρατηγικής προώθησης και προβολής της Κρήτης για το 2021, συμμετείχε σε διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) για τουριστικούς πράκτορες στις εν λόγω χώρες. Η ενέργεια αυτή έδωσε τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης, την κατάλληλη στιγμή, με θέματα που αντανακλούν, τις ανάγκες των τοπικών αγορών.

Μαζί με την Περιφέρεια Κρήτης, εκπρόσωποι της Κρητικής τουριστικής αγοράς, σε ζωντανή σύνδεση, παρουσίασαν σε 140 συμμετέχοντες την Κρήτη μέσα από «ξεχωριστές θεματικές εμπειρίες». Με τον τίτλο «5 λόγοι να επισκεφθεί κανείς την Κρήτη» παρουσιάστηκαν στοχευμένα, οι δραστηριότητες που προσφέρει η Κρήτη, καθώς και η αυθεντικότητα τους μέσα από τις ιστορίες των ντόπιων (meet the locals). Απαντήθηκαν ερωτήματα που απασχολούν και αφορούν στα μέτρα ασφάλειας των τουριστών, ενώ παράλληλα οι τουριστικοί πράκτορες ενημερώθηκαν για τάσεις, ταξιδιωτικά προϊόντα, προωθητικά πακέτα.

Στην εκδήλωση που παράλληλα παρουσιάστηκε η online πλατφόρμα Link to Greece www.linktogreece.com του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών ικανοποιήθηκαν στόχοι όπως α) η τουριστική προβολή της Κρήτης και διείσδυση στην εκεί αγορά, β) η αύξηση των πωλήσεων ταξιδιών και ο εμπλουτισμός των γνώσεων των συμμετεχόντων επαγγελματιών για την Κρήτη γ) η ενδυνάμωση αλλά και διαφοροποίηση του προορισμού Κρήτη, με θεματικές αυθεντικές εμπειρίες που θα βοηθήσουν στην επέκταση της τουριστικής μας περιόδου.

Στο πάνελ των ομιλητών – συμμετεχόντων από την Περιφέρεια Κρήτης παραβρέθηκαν ο Κυριάκος Κώτσογλου Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κρήτης, ο Νίκος Αλεξάκης Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρεια Κρήτης, οι οποίοι παρουσίασαν τον προορισμό, ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος  Γενικός Γραμματέας στην Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου που μίλησε για την ασφάλεια και τα Πρωτόκολλα των ξενοδοχείων, οι κ.κ. Eva Vanherbruggen, Βαγγέλης Βασιλείου από την Agreco Farm της Grecotel που παρουσίασαν τις γαστρονομικές διαδρομές στο Ρέθυμνο, ο Φώντας Σπινθάκης, για τις εναλλακτικές δραστηριότητες και κυρίως τα Φαράγγια της Κρήτης, ο Νικηφόρος Στειακάκης για την Pierra Creta και τον αγώνα ορειβατικού σκι, η Νίκη Σταυρουλάκη, επίσημη τουριστική ξεναγός, η οποια παρουσίασε τα πολιτιστικά highlights της Κρήτης, η  Αλεξάνδρα Μανουσάκη από το οινοποιείο Μανουσάκη στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας “Meet the locals” και τέλος ο κ. Joris Cruysberghs, Sales Manager της Sky Express, που ξεκίνησε την πρώτη της σύνδεση με τις Βρυξέλλες.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα