Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε διαδικτυακές εκδηλώσεις για την προβολή της Θεσσαλονίκης

01 May 2021, 11:35 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε διαδικτυακές εκδηλώσεις για την προβολή της Θεσσαλονίκης

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει σε δύο εξειδικευμένες διαδικτυακές εκδηλώσεις προβολής και προώθησης προορισμού με τίτλο MICE & City Break η οποία θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου και Alternative Ecotourism η οποία θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου.

To concept και ο ειδικός σχεδιασμός των CONNECT - Travel Event Thessaloniki που εντάσσονται οι παραπάνω εκδηλώσεις επιδιώκει να ενισχύσει την παρουσία της περιοχής στο εξωτερικό, αναδεικνύοντας τις φυσικές και πολιτιστικές ομορφιές της και να προβάλλει τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιφερειακές ενότητες ως ένα πολυδιάστατο σύνολο ελκυστικών και συναρπαστικών ταξιδιωτικών προϊόντων και εμπειριών.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα και τους περιορισμούς του τρέχοντος διαστήματος, τα διαδικτυακά events θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα που θα εξυπηρετήσει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τόσο τη δυναμική παρουσίαση του προορισμού όσο και την επιτυχή διεξαγωγή επιχειρηματικών και εταιρικών συναντήσεων. Επιλεγμένοι Hosted Buyers από όλο τον κόσμο, στελέχη και εκπρόσωποι φορέων, οργανισμών και επιχειρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα