Παγκόσμια προβολή του εμβολιασμού στην Ελαφόνησο

28 Apr 2021, 15:09 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Παγκόσμια προβολή του εμβολιασμού στην Ελαφόνησο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Κάνοντας πράξη τις επιταγές των καιρών, η Ελαφόνησος εξέπεμψε, μέσω του εμβολιασμού των κατοίκων της το μήνυμα της ασφάλειας που αποτελεί το βασικό ζητούμενο για την επανεκκίνηση των ταξιδιών.

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε ο δεύτερος γύρος της διαδικασίας με το ποσοστό των εμβολιασμένων να αγγίζει το 70% του συνολικού πληθυσμού του νησιού. Πρωτοστατώντας και σε αυτό, ο Δήμος, φιλοξένησε δημοσιογραφική ομάδα του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων που κάλυψε το σημαντικό για την εποχή γεγονός παράλληλα με τις απαράμιλλες ομορφιές του νησιού που ήδη προβάλλεται σε όλα τα μεγάλα δίκτυα του κόσμου. «Κάνουμε πράξη την αλλαγή της στρατηγικής προσέγγισης των αγορών προσαρμοζόμενοι σε όσα αυτή την εποχή περιμένουν να ακούσουν οι μελλοντικοί μας επισκέπτες ώστε να μας εμπιστευτούν» δηλώνει η Δήμαρχος κυρία Έφη Λιάρου και προσθέτει:

« Η ασφάλεια είναι απόλυτα συνυφασμένη με την εμπιστοσύνη. Έγκαιρα αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες των ταξιδιωτών και φροντίσαμε τόσο την επιτάχυνση των εμβολιασμών όσο και την ανάδειξη της διαδικασίας που με τη βοήθεια του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων καταφέραμε. Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν σε αυτό και, κυρίως, τους κατοίκους που ήταν απόλυτα συνεργάσιμοι. Προχωράμε μαζί υλοποιώντας το σχέδιο και για την εφετινή χρονιά που ελπίζουμε να είναι ακόμα καλύτερη από την περυσινή που καταφέραμε το ακατόρθωτο, να κρατήσουμε δυνάμεις, στο μέτρο του δυνατού. Και όλα αυτά χάρη στην ευέλικτη στρατηγική που ακολουθήσαμε με βάση τα δεδομένα και τις τάσεις που διαμορφώνονταν στην ταξιδιωτική βιομηχανία διεθνώς».

Η δημοσιότητα που ήδη γνωρίζει η Ελαφόνησος είναι εντυπωσιακή. Σημειώνεται ότι το Γαλλικό Πρακτορείο συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα δίκτυα στον κόσμο, μεταξύ των οποίων, το BBC, το CNN και άλλα, στα οποία εντός των ημερών θα διανεμηθεί το κείμενο στην αγγλική γλώσσα

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα