Αναπτυξιακό Συνέδριο για τον Τουρισμό από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και την Περιφέρεια Κρήτης (22-23/4)

21 Apr 2021, 13:03 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Αναπτυξιακό Συνέδριο για τον Τουρισμό από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και την Περιφέρεια Κρήτης (22-23/4)

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, οργανώνει στις 22 και 23 Απριλίου 2021 μέσω διαδικτύου, το 2οUniversity Business Conference (UBC) με αντικείμενο τον τουρισμό και τίτλο «Τουρισμός. Θεωρία & Πράξη».

Στο συνέδριο θα απευθύνει χαιρετισμό η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Πρύτανης του ΕΛΜΕΠΑ Νικόλαος Κατσαράκης. 

Σκοπός του συνεδρίου είναι να συμβάλει στην ουσιαστική συναντίληψη και συνεργασία επιχειρήσεων, φορέων και ακαδημαϊκών στην Κρήτη σε σύγχρονα θέματα που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη της περιφέρειάς μας, όπως ανέφεραν σήμερα με δηλώσεις τους ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Κώτσογλου, ο Διευθυντής Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Αλεξάκης και ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Μάρκος Κουργιαντάκης. 

Το συνέδριο περιλαμβάνει εννέα (9) θεματικές ενότητες που παρουσιάζουν τις σύγχρονες τάσεις και τις προκλήσεις στην τουριστική βιομηχανία. Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι πανεπιστημιακοί και διακεκριμένα στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου, ενώ είναι διαθέσιμο και στον δικτυακό τόπο του συνεδρίου ή απευθείας σε μορφή pdf.

Οι συνδιοργανωτές προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους (επιχειρηματίες, στελέχη και επαγγελματίες του τουρισμού, στελέχη φορέων, φοιτητές, κ.ά.) να σημειώσουν την ημερομηνία στην ατζέντα τους (22 και 23 Απριλίου 2020, 10:30 – 15:30, Αναπτυξιακό Συνέδριο για τον Τουρισμό) και να πραγματοποιήσουν δωρεάν εγγραφή για την παρακολούθηση του συνεδρίου στη διεύθυνση: https://ubc2021.org/registration

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα