Τον μαζικό εμβολιασμό στα νησιά του Αργοσαρωνικού ζητεί η Ε.Ξ. Αίγινας

17 Mar 2021, 12:16 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Τον μαζικό εμβολιασμό στα νησιά του Αργοσαρωνικού ζητεί η Ε.Ξ. Αίγινας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τον μαζικό εμβολιασμό των κατοίκων των νησιών του Αργοσαρωνικού και γενικότερα όλων των νησιών, που έχουν λιγότερους από 15.000 κατοίκους, ζητεί με επιστολή της στον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, η Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας.

Αναλυτικά, στην επιστολή, που υπογράφει ο κ. Σταύρος Καλαμάκης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας και Μέλος Δ.Σ ΕΞΑΑΑ, αναφέρονται:

Στο πλαίσιο των αναπροσαρμογών της εμβολιαστικής επιχείρησης «Ελευθερία» από την Κυβέρνηση για τη νησιωτική χώρα και την ασφαλή επανεκκίνηση του τουρισμού, κρίνουμε πως είναι αναγκαίο να συμπεριληφθούν στο πλάνο και νησιά στα οποία κατοικούν λιγότεροι από 15.000 κάτοικοι.
Πιο συγκεκριμένα, τα νησιά του Αργοσαρωνικού καλύπτουν το παραπάνω πληθυσμιακό κριτήριο και λόγω της εγγύτητας με την Αττική και ιδιαίτερα η Αίγινα αποτελούν βασικό τουριστικό πόλο έλξης μεγάλου όγκου επισκεπτών τόσο από την Αττική όσο και από το εξωτερικό.
Επομένως, κρίνουμε πως ο μαζικός εμβολιασμός των κατοίκων των συγκεκριμένων νησιών, πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν, θα προσφέρει την απαραίτητη ασφάλεια στους κατοίκους, τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειές σας.


Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα