Φορέας Διαχείρισης του Ναυαγίου Ζακύνθου- Ικανοποίηση από τους ξενοδόχους

11 Dec 2020, 09:48 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Φορέας Διαχείρισης του Ναυαγίου Ζακύνθου- Ικανοποίηση από τους ξενοδόχους

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο ξενοδοχειακός κλάδος της Ζακύνθου εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση του για την κατάθεση του νομοσχέδιου από το Υπουργείο Τουρισμού, που αφορά την δημιουργία Φορέα Διαχείρισης του Ναυαγίου.

Με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, που αποτελούσε πάγιο αίτημα των Συλλόγων Ξενοδόχων Ζακύνθου, δίνεται λύση στα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα της Ελλάδας παγκοσμίως το φημισμένο Ναυαγίου, για τη σωστή και ασφαλή διαχείριση, αξιοποίηση και ανάδειξη του.  

Σε ανακοίνωσή τους οι Σύλλογοι Ξενοδόχων Ζακύνθου συγχαίρουν ιδιαίτερα τον Υπουργό Τουρισμού, κ. Θεοχάρη, όπως και τον Υφυπουργό Τουρισμού, κ. Κόνσολα, που αποδέχθηκαν την πρόταση τους και με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο απέδωσαν την πραγματική αξία ενός από τα πιο πολυδιαφημισμένα τοπία της χώρας μας με τεράστια επισκεψιμότητα, όπως και για τις γρήγορες και συντονισμένες κινήσεις του Υπουργείου, ώστε η δημιουργία του Φορέα Διαχείρισης να ενώσει όλες τις δυνάμεις της Ζακύνθου, για να αναδειχθεί το Ναυάγιο σε αυτό που πραγματικά του αξίζει. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα