Ο Δήμος Σιθωνίας προβάλλεται στη Ρουμανία

06 Jul 2020, 10:35 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Ο Δήμος Σιθωνίας προβάλλεται στη Ρουμανία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τη διαβεβαίωση ότι η Σιθωνία παραμένει ανεπηρέαστη από κρούσμα COVID-19, έδωσε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Σιθωνίας Μαρία Λαθούρη - Πάργα, μιλώντας στη ρουμανική Τηλεόραση Antenna-1. Τηλεοπτικό συνεργείο του συγκεκριμένου τηλεοπτικού δικτύου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Χαλκιδική, έπειτα από πρόσκληση του Τουριστικού Οργανισμού (Τ.Ο.Χ.) με σκοπό να αναδείξει τον τουριστικό προορισμό της Σιθωνίας και να ενημερώσει τους Ρουμάνους επισκέπτες για την πορεία του κλάδου εν μέσω των συνθηκών που επικρατούν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος υπογράμμισε ότι στη Σιθωνία λαμβάνονται με σχολαστικό τρόπο όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον COVID-19, τηρούνται οι κοινωνικές αποστάσεις, χρησιμοποιούνται ειδικές μάσκες, προσωπίδες, γάντια και ακολουθείται πιστά ο κανόνας της αντισηψίας. 

Παράλληλα τόνισε ότι τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα αλλά και τα κάμπινγκ είναι πανέτοιμα να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες, προσφέροντάς τους την καλύτερη καλοκαιρινή εμπειρία.

Επιπλέον, γνωστοποίησε στους πολίτες της Ρουμανίας ότι όλες οι τουριστικές υπηρεσίες στη Σιθωνία λειτουργούν πλήρως και έτσι οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν κρουαζιέρες, καταδύσεις, περιπατητικές διαδρομές, επισκέψεις στα μουσεία και στα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ακόμη, διαβεβαίωσε τη ρουμανική τουριστική αγορά ότι η επίσκεψη στη Σιθωνία θα αποτελέσει αξέχαστη εμπειρία!

"Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη δυνατότητα να απευθυνόμαστε μέσω των ΜΜΕ στις χώρες που μας ενδιαφέρουν τουριστικά και να συνεργαζόμαστε προς αυτήν  την κατεύθυνση και με τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής, καθώς ο στόχος είναι κοινός.

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον τομέα του Τουρισμού και τον στηρίζει με κάθε τρόπο.

Επίσης, το σύνολο των εμπλεκομένων -θεσμικά και παραγωγικά- με τον Τουρισμό δίνει δυναμικό παρόν.

Διαθέτουμε έναν κοινό αναπτυξιακό στόχο για τη Σιθωνία που πηγάζει από το βαθύ ενδιαφέρον μας για τον τόπο μας. Ειδικά σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία βγαίνουμε μπροστά και προχωρούμε σε στοχευμένες και αποδοτικές κινήσεις", τόνισε η κ. Λαθούρη-Πάργα.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα