Περιφέρεια Κρήτης: Διαδικτυακή εφαρμογή τουριστικής προβολής κατά τη διάρκεια της πανδημίας

18 May 2020, 10:26 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Περιφέρεια Κρήτης: Διαδικτυακή εφαρμογή τουριστικής προβολής κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Περιφέρεια Κρήτης προχώρησε στην ανάθεση δημιουργίας διαδικτυακής εφαρμογής προβολής πολυμεσικού και άλλου περιεχομένου στο πλαίσιο δράσεων ενίσχυσης της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας.

Σκοπός της δημιουργίας αυτής της πλατφόρμας είναι να παρουσιαστεί με φιλικό τρόπο πολυμεσικό περιεχόμενο, που θα διαθέσει η Περιφέρεια Κρήτης και συνεργαζόμενοι φορείς τουρισμού και τοπικής αυτοδιοίκησης, σχετικά με γεγονότα, θέματα πολιτιστικής κληρονομιάς, ιστορία, εικονικές περιηγήσεις σε μουσεία και χώρους τουριστικού ενδιαφέροντος, συναφές φωτογραφικό υλικό και άλλες συναφείς δραστηριότητες και δράσεις.

Η εφαρμογή θα προσφέρει στον επισκέπτη φιλική διεπαφή πλοήγησης καθώς και σύγχρονα εργαλεία προβολής πολυμεσικού κα άλλου περιεχομένου καθώς θα είναι προσβάσιμη μέσω μοντέρνων φυλλομετρητών ιστού (web browsers) και πλήρως συμβατή με κινητές συσκευές (tablets και έξυπνα τηλέφωνα).

Η Περιφέρεια θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει προσέγγιση και κατά την διάρκεια της πανδημίας με τα εκατομμύρια των ανθρώπων που σχεδίαζαν τις διακοπές τους στην Κρήτη ή σε αυτούς που ακόμα και σήμερα επιθυμούν να επισκεφθούν το νησί, όταν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα