Η εκπληκτική Κρήτη του 2020 στην ομώνυμη ιστοσελίδα incrediblecrete

11 Jan 2020, 13:34 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Η εκπληκτική Κρήτη του 2020 στην ομώνυμη ιστοσελίδα incrediblecrete

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Incrediblecrete, δηλαδή εκπληκτική Κρήτη, είναι η ειδική ιστοσελίδα της Κρήτης για την προώθηση και παρουσίαση των τουριστικών της δράσεων, ενεργειών και παρουσιάσεων.

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Κρήτης για το 2020,  θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανωτέρω ιστοσελίδα  τουριστικού ενδιαφέροντος, εφόσον αποτελεί εργαλείο διάθεσης πληροφοριών για το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της Κρήτης. Συνεπώς, πρέπει να είναι άρτια, σύγχρονη και σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα, προκειμένου να παρέχει την δυνατότητα σε κάθε Έλληνα και ξένο επισκέπτη,  να αντλήσει κάθε δυνατή πληροφορία για την Κρήτη.

Ακόμη απαραίτητη θεωρείται η προμήθεια ειδικού λογισμικού με το οποίο θα εφοδιαστεί ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός που θα χρησιμοποιείται στις τουριστικές δράσεις. Στόχος είναι η άρτια παρουσίαση με τη μορφή e-book του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης σε διάφορες γλώσσες, αλλά και η δυνατότητα στον δυνητικό επισκέπτη να αντλήσει το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τον προορισμό διακοπών που τον ενδιαφέρει, με εύκολο και σύγχρονο τρόπο.

Μεταξύ άλλων, στην ανωτέρω δράση  περιλαμβάνεται η συντήρηση, η ενημέρωση, η επικαιροποίηση, ο εμπλουτισμός, οι μεταφράσεις του περιεχομένου, οι προσαρμογές, η προβολή, η επέκταση των εφαρμογών και ο εμπλουτισμός περιεχομένου του Creative Crete.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα