Δημοπρασία για ακίνητο στην Τρίπολη, που θα στεγάσει την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Πελοποννήσου

14 Dec 2019, 14:54 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Δημοπρασία για ακίνητο στην Τρίπολη, που θα στεγάσει την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Πελοποννήσου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Κτηματική Υπηρεσία Αρκαδίας διακήρυξε δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου κατάλληλου για τη στέγαση της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Πελοποννήσου με έδρα την Τρίπολη.

Το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει  να διαθέτει χώρους συνολικής μεικτής επιφάνειας περίπου 272 τ.μ. , με συνολική ωφέλιμη επιφάνεια 225 τ.μ.  Οι προσφερόμενοι γραφειακοί και ειδικοί χώροι πρέπει να είναι από το δεύτερο όροφο και πάνω ενώ οι προσφερόμενοι αρχειακοί και αποθηκευτικοί χώροι από τον πρώτο όροφο και πάνω (για την αποφυγή πλημμυρών κ.λ.π.).  Το κτίριο θα πρέπει να βρίσκεται εντός του ρυμοτομικού σχεδίου της Δ.Κ. Τρίπολης και σε απόσταση έως 500 μέτρων από το κέντρο της πόλης (Πλατεία Αγίου Βασιλείου). Επίσης, το ακίνητο μπορεί να είναι αποπερατωμένο, ημιτελές ή υπό ανέγερση και να παραδοθεί έτοιμο για χρήση στο Δημόσιο.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας Αρκαδίας. Η διάρκεια της μίσθωσης είναι δωδεκαετής και αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής του πρωτοκόλλου παραλαβής του ακινήτου από το Δημόσιο. Ανώτατο όριο μηνιαίου μισθώματος ορίζεται το ποσό των 1.250 ευρώ. Το μίσθωμα που τελικά θα προκύψει από τη δημοπρασία θα παραμένει σταθερό για μια τριετία και θα αναπροσαρμόζεται ετησίως και από την έναρξη του τέταρτου έτους της μίσθωσης κατά ποσοστό ίσο με τη μεταβολή του δείκτη τιμών καταναλωτή του προηγούμενου δωδεκαμήνου, όπως αυτή η μεταβολή υπολογίζεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα