Από την Ονειρούπολη στη γνωριμία με το Φαλακρό στη Δράμα

01 Dec 2019, 15:35 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Από την Ονειρούπολη στη γνωριμία με το Φαλακρό στη Δράμα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Ονειρούπολη της Δράμας προσελκύει πλήθος επισκεπτών κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Φέτος, το «στοίχημα» για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, είναι οι επισκέπτες της Δράμας να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το βουνό, όχι μόνο για τις χειμερινές τους αποδράσεις, αλλά για τις εξορμήσεις τους κάθε εποχή του χρόνου.

Προς αυτή την κατεύθυνση, εγκρίθηκε ένα νέο έργο προβολής και προώθησης, που στοχεύει στη βελτίωση της θέσης της Δράμας και της ευρύτερης  περιοχής στην τουριστική αγορά.

Πρόκειται για δράσεις προβολής του χιονοδρομικού κέντρου του Φαλακρού, στο πλαίσιο του έργου Φαλακρό Grand Opening 2019, με την παράλληλη παρουσίαση των προϊόντων της περιοχής, που σκοπός τους είναι η ανάδειξη του βουνού ως τουριστικού προορισμού και κατ’ επέκταση η ενίσχυση της οικονομικής ανάπτυξης.

Στόχοι του έργου, είναι η αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων περιοχής και η δημιουργία φήμης, αναγνωρισιμότητας, ανταγωνιστικότητας, επισκεψιμότητας, νέων θέσεων εργασίας,  νέας επιχειρηματικότητας, η προσέλκυση επενδύσεων και η προώθηση της συνεργασίας ανάμεσα στους επαγγελματίες της περιοχής, που δραστηριοποιούνται στα διάφορα στάδια του αγροδιατροφικού τομέα.

Ειδικότερα, η δράση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων  εκδήλωση παρουσίασης του Φαλακρού και των προϊόντων της περιοχής, εκδήλωση γαστρονομίας και μουσικής, προβολή του χιονοδρομικού κέντρου στην Ονειρούπολη και ενημέρωση με παρουσίαση παιχνιδιών υπαίθρου.

Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω δράσεις θα λάβουν χώρα το Δεκέμβριο, ενώ ο ανάδοχος θα προκύψει από τη διαδικασία συνοπτικού διαγωνισμού.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα