Διαγωνισμός για ψηφιακές υπηρεσίες προβολής πολιτιστικών χώρων και δράσεων στα Χανιά

22 Nov 2019, 10:08 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Διαγωνισμός για ψηφιακές υπηρεσίες προβολής πολιτιστικών χώρων και δράσεων στα Χανιά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σε ανοικτό διαγωνισμό για την υλοποίηση της δράσης Ψηφιακές υπηρεσίες προβολής και διαχείρισης πολιτιστικών χώρων και δράσεων του Δήμου Χανίων, προβαίνει  ο Δήμος Χανίων. Πρόκειται για την αξιοποίηση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, καθώς και για την ενιαία προβολή και διαχείριση πολιτιστικών χώρων και δράσεων του Δήμου Χανίων. Τα ανωτέρω θα επιτευχθούν μέσω ενός διαδικτυακού πληροφοριακού συστήματος που θα υποστηρίζει την κοινή προβολή και διαχείριση των χώρων και των δράσεων πολιτισμού του Δήμου Χανίων και των νομικών του προσώπων εντός περιοχής ΒΑΑ. Ειδικότερα, θα επιτευχθεί:

-Ενιαία προβολή και διαχείριση των πολιτιστικών χώρων και πολιτιστικών εκδηλώσεων, την υποβολή αιτημάτων για χρήση των χώρων πολιτισμού και την ανάδειξη της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς των Χανίων (π.χ. παραδοσιακά επαγγέλματα) μέσω ενός διαδικτυακού πληροφοριακού συστήματος.

-Προβολή του περιεχομένου του διαδικτυακού πληροφοριακού συστήματος πολιτισμού σε ειδικές οθόνες σε επιλεγμένα σημεία της πόλης προς ενημέρωση του κοινού (κατοίκους - επισκέπτες) για τα τρέχοντα πολιτιστικά δρώμενα (ψηφιακή σήμανση - digital signage).

-Προβολή πολιτιστικών εκδηλώσεων με ζωντανή ψηφιακή μετάδοση μέσω Διαδικτύου (Live Streaming) και διαδικτυακή αρχειοθέτηση τους για μελλοντική παρακολούθηση.

-Ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της Δημοτικής Πινακοθήκης μέσω ψηφιακών υπηρεσιών και για εκπαιδευτικούς σκοπούς (Ψηφιακή προβολή μόνιμη συλλογής σε οθόνες, Διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια).

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 140.888,80 ευρώ με Φ.Π.Α. Τέλος, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 6η Δεκεμβρίου και ώρα 23:55, ενώ το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει στις 12 Δεκεμβρίου και ώρα 08:30.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα