Η γαστρονομία της Λέσβου παρουσιάζεται στο Βέλγιο

22 Oct 2019, 10:16 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Η γαστρονομία της Λέσβου παρουσιάζεται στο Βέλγιο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 17 Νοεμβρίου, θα λάβει χώρα στην πόλη Μπρυζ του Βελγίου ολοήμερη γαστρονομική εκδήλωση για τη γαστρονομία και τον τουρισμό της Λέσβου.

Η εν λόγω εκδήλωση με τίτλο A day for Lesvos, Μία ημέρα για τη Λέσβο, θα διεξαχθεί στο χώρο ConcertGebouw Brugge της ιστορικής και πανέμορφης φλαμανδικής πόλης.

Η επιλογή της Μπρυζ κρίνεται η πλέον κατάλληλη για τη διείσδυση στο φλαμανδόφωνο καταναλωτικό κοινό του Βελγίου και αποτελεί μοναδική ευκαιρία για στρατηγική επικοινωνία κατά την περίοδο των προ-κρατήσεων, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Φλάνδρα είναι η περιοχή με την μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη στο Βέλγιο.

Παράλληλα, η εκδήλωση φιλοδοξεί να φέρει κοντά το ευρύ κοινό με το γευστικό πλούτο της Ελλάδας και να αποτελέσει σημείο προβολής της σύγχρονης παραγωγικής χώρας και του τουριστικού προϊόντος της. Στην ανωτέρω επικοινωνιακή δράση, υπολογίζεται να συμμετάσχουν περί τους 300 επισκέπτες υψηλού επιπέδου, καθιστώντας τους, τους καλύτερους πολλαπλασιαστές υποστήριξης αλλά και εν δυνάμει αγοραστές-ταξιδιώτες, επιβεβαιώνοντας το κριτήριο των Βέλγων τουριστών να συνδέουν γευστικές εμπειρίες με την επιλογή του προορισμού διακοπών.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει παρουσίαση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων από παραγωγούς και εταιρείες της Λέσβου, μαγειρικές παρουσιάσεις, παραδοσιακή μουσική και χορευτικό συγκρότημα, καθώς και παρουσιάσεις για τον θεματικό τουρισμό στη Λέσβο.

Τέλος, το ανωτέρω γαστρονομικό αφιέρωμα συνδιοργανώνεται μεταξύ άλλων από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το γραφείο του ΕΟΤ Κάτω Χωρών.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα