Τουρισμός: Η jet2holidays αναπληρώνει τα συμβόλαια του Thomas Cook στην Πάργα για το 2020

02 Oct 2019, 13:32 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Τουρισμός: Η jet2holidays αναπληρώνει τα συμβόλαια του Thomas Cook στην Πάργα για το 2020

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στα 500.000 ευρώ υπολογίζονται οι απώλειες για τα ξενοδοχεία και τα λοιπά καταλύματα της Πάργας από την πτώχευση του Thomas Cook, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των τοπικών φορέων. O τουρ οπερέιτορ είχε συμβόλαια με 20 τοπικές επιχειρήσεις.

Για το 2020, πάντως, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάργας κ. Ευθύμιος Παππάς, σε τοπική σύσκεψη, δεν θα υπάρξει πρόβλημα, καθώς τα περισσότερα συμβόλαια που είχαν κλειστεί για την επόμενη χρονιά με την Thomas Cook αναπληρώθηκαν ήδη με νέα συμβόλαια από την εταιρία jet2holidays.

Σχετικά με τα μέτρα, που πρέπει να ληφθούν, στην τοπική σύσκεψη, που οργανώθηκε με πρωτοβουλία  του π. Υφυπουργού Εργασίας, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πρέβεζας, Κώστα Μπάρκα, τονίστηκε ότι πλέον απαιτείται ασφάλιση των τουριστικών συμβολαίων. 

Επισημάνθηκε επίσης η ανάγκη για αναβάθμιση των υποδομών ώστε να ενισχυθεί ο θεματικός τουρισμός και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Κοινή ήταν η θέση αλλαγή του παραδοσιακού μοντέλου οργάνωσης του τουριστικού προϊόντος με σύγχρονη και επιστημονική διαχείριση.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα