Εντυπωσιασμένοι από την Κρήτη Ουκρανοί δημοσιογράφοι

30 Sep 2019, 21:43 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Εντυπωσιασμένοι από την Κρήτη Ουκρανοί δημοσιογράφοι

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Εντυπωσιασμένοι και γοητευμένοι από τις ομορφιές της Κρήτης δήλωσαν Ουκρανοί δημοσιογράφοι κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, συνοδευόμενοι από την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Π.Ε. Λασιθίου Μαρία Λαβδάκη.

Οι Ουκρανοί δημοσιογράφοι που από το Σάββατο επισκέπτονται την Ανατολική Κρήτη και ειδικότερα στον Άγιο Νικόλαο και την Ιεράπετρα, αναμένεται να προβάλουν στη χώρα τους το νησί μας μέσα και από την καθημερινή εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου «1+1» της Ουκρανίας ως ένα ποιοτικό και ασφαλή προορισμό ,αλλά παράλληλα και τον πολιτισμό του, την ιστορία του και την κρητική διατροφή.

Σε δηλώσεις τους αναφέρθηκαν με θερμά λόγια για την παραμονή τους στην Κρήτη και στους κατοίκους της ενώ έδειξαν ενθουσιασμένοι από την εξαιρετική κρητική κουζίνα και τα εκλεκτά προϊόντα που γεύτηκαν καθώς και για τις τουριστικές υποδομές.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου τους καλωσόρισε και τους ευχαρίστησε για την προβολή που θα κάνουν στο νησί μας ενώ αναφέρθηκε στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού τις οποίες διαθέτει η Κρήτη. Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, οι Ουκρανοί δημοσιογράφοι είχαν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες όπως ιππασία, ενώ τους δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφθούν αγροτική φάρμα που κάνει παράλληλα και αγροτικές δραστηριότητες ,όπου είδαν από κοντά το πώς φτιάχνεται το τυρί.

Στους δημοσιογράφους δόθηκαν αναμνηστικά δώρα ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στη Σπιναλόγκα.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα