Fam trip για Ολλανδούς τουριστικούς πράκτορες στην Πελοπόννησο

19 Sep 2019, 10:50 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Fam trip για Ολλανδούς τουριστικούς πράκτορες στην Πελοπόννησο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 2 Οκτωβρίου και για πέντε ημέρες, θα ταξιδέψουν στην Πελοπόννησο 14 τουριστικοί πράκτορες οι οποίοι έχουν την Πελοπόννησο στα πακέτα τους.

Ειδικότερα, στόχος του ταξιδιού εξοικείωσης είναι να έρθουν σε επαφή οι τουριστικοί πράκτορες με την περιοχή της Δημητσάνας, ώστε να είναι σε θέση να την προβάλλουν πληρέστερα στους πελάτες τους. Στο πλαίσιο του fam trip, οι Ολλανδοί πράκτορες θα ακολουθήσουν ένα πλήρες πρόγραμμα επισκέψεων και δραστηριοτήτων, προκειμένου να αποκτήσουν την πληρέστερη δυνατή εικόνα για τον προορισμό.

Το ανωτέρω ταξίδι εξοικείωσης, συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το γραφείο του ΕΟΤ Κάτω Χωρών σε συνεργασία με το Ολλανδικό πρακτορείο Β&R και το Personal Touch Travel.

Τέλος, η Περιφέρεια Πελοποννήσου σχεδιάζει, οργανώνει και υλοποιεί ταξίδια φιλοξενίας και εξοικείωσης fam trip σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού, με στόχο την άμεση γνωριμία και προβολή των τουριστικών προορισμών της Περιφέρειας. Στα ταξίδια εξοικείωσης και φιλοξενίας οι επαγγελματίες του τουρισμού, όπως είναι οι δημοσιογράφοι, οι τουριστικοί πράκτορες και οι  bloggers, φιλοξενούνται στον προορισμό, ώστε να τον γνωρίσουν, καταγράφουν τα χαρακτηριστικά του προορισμού και συντάσσουν άρθρα στα έντυπα όπου συνεργάζονται, ενώ τα τουριστικά γραφεία με τη σειρά τους γνωρίζουν τις τουριστικές υποδομές της περιοχής με στόχο να αναπτύξουν συνεργασίες.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα