Δεύτερο Φεστιβάλ Ευεξίας στη Λέσβο

27 Aug 2019, 10:22 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Δεύτερο Φεστιβάλ Ευεξίας στη Λέσβο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Για δεύτερη χρονιά φέτος ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου καλεί όλους τους λάτρεις της ευεξίας, της γιόγκα και των εναλλακτικών τύπων τουρισμού και αθλητισμού στο  2nd Lesvos International Euphoria Festival.

Στόχος του φεστιβάλ η δυναμική προβολή της εναλλακτικής και της μοναδικά ενεργειακής Λέσβου ενός τόπου όπου οι επισκέπτες  βρίσκουν έναν ιδανικό προορισμό για να ανακαλύψει ο καθένας τον εαυτό του και να βοηθηθεί από τους γρήγορους ρυθμούς και τις πιέσεις της καθημερινότητας, περιτριγυρισμένοι από την θεραπευτική ενέργεια και την πλούσια φύση της Λέσβου.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Λέσβου (Εφταλού, Μόλυβος, Πέτρα) από τις 12-15 Σεπτεμβρίου 2019 με 40 μοναδικές δράσεις σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών και επιπέδων, καθοδηγούμενοι από δασκάλους και ειδικούς από όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική εμπειρία να συμμετάσχουν σε δράσεις όπως: Feldenkrais-Ορθοσωμία, Γιόγκα, Τάι Τσι, Qi Gong, Πιλάτες, Mindfulness, διαλογισμό με τη συνοδεία Tibetian Singing Bowls, Μουσικές εκδηλώσεις, Χορός, επίσκεψη σε Λαβύρινθο, FUNctional Circuit Training στην καρδιά της φύσης της Λέσβου, που περιβάλλεται από καταπληκτικές εικόνες του Αιγαίου, ηλιοβασιλέματα, δασικές εκτάσεις, αμμουδερές παραλίες, αρχαίες τοποθεσίες και πολλά άλλα!

Για τις οικογένειες που θα βρεθούν στη Λέσβο το διάστημα 12-15 Σεπτεμβρίου, το Φεστιβάλ Ευεξίας Λέσβου προσφέρει παράλληλες δράσεις και για παιδιά από 6-16 ετών. Χορός, ζωγραφική, «Ανθρώπινα Μάνταλα», θεατρική έκφραση και πολλά άλλα συνθέτουν το παζλ των παιδικών δράσεων!  

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ που συνεχώς θα εμπλουτίζεται.

Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ευεξίας  διοργανώνεται από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής. Χρυσός χορηγός είναι ο Robert Betz και πλαισιώνεται και στηρίζεται δυναμικά από διάφορους φορείς και χορηγούς.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα