Δράσεις τουριστικής προβολής σε Λέρο, Χαλκιδική, Βόλο και Μαλεβίζι

13 Aug 2019, 09:35 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Δράσεις τουριστικής προβολής σε Λέρο, Χαλκιδική, Βόλο και Μαλεβίζι

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σε δράσεις τουριστικής προβολής με σκοπό την τόνωση της τουριστικής κίνησης αλλά και την εξυπηρέτηση του τουριστικού κοινού προβαίνουν οι Δήμοι Λέρου, Κασσάνδρας Χαλκιδικής και Βόλου.

Ειδικότερα, ο Δήμος Λέρου αποφάσισε την προμήθεια τουριστικών οδηγών για την προβολή του νησιού,  που αφορά στον σχεδιασμό και στην εκτύπωση των διαφημιστικών εντύπων 24 σελίδων. Το εν λόγω έντυπο θα αναπαραχθεί σε 6 γλώσσες, δηλαδή 1.100 έντυπα στην Ελληνική γλώσσα,1.100 τεμάχια στην Αγγλική,  600 τεμάχια στην Ιταλική , 1.000 τεμάχια στην Τουρκική, 600 τεμάχια στη Ρωσική και 600 τεμάχια στην Γερμανική γλώσσα.

Παράλληλα, ο Δήμος Κασσάνδρας αποφάσισε τη συμμετοχή του στον Οργανισμό τουριστικής προβολής του Νομού Χαλκιδικής , με το ποσόν των 15.000 ευρώ.

Επιπροσθέτως, ο Δήμος Βόλου αποφάσισε την εκτύπωση 20.000 τεμαχίων τετράχρωμων εντύπων, για την κάλυψη των αναγκών υποδοχής των επισκεπτών του Κέντρου Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου

Τέλος, ο Δήμος Μαλεβιζίου αποφάσισε την προώθηση και προβολή των υπηρεσιών του δήμου μέσω των social media, όπως για παράδειγμα στο facebook και στο  Instagram, διάρκειας 30 ημερών.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα