Η κλοπή στη βίλα του μοντέλου Τζίτζι Χαντίντ στη Μύκονο και τα σχόλια στο Instagram

12 Aug 2019, 10:29 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Η κλοπή στη βίλα του μοντέλου Τζίτζι Χαντίντ στη Μύκονο και τα σχόλια στο Instagram

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το γύρο του κόσμου, μέσα από δημοσιεύματα πολλών διεθνών μέσων ενημέρωσης, κάνει η ανάρτηση του διάσημου μοντέλου Τζίτζι Χαντίντ στο Instagram ότι αυτή και οι τρεις αδερφές της, που έκαναν διακοπές στη Μύκονο, έπεσαν θύμα ληστείας, καθώς άγνωστοι διέρρηξαν τη βίλα στην οποία διέμειναν και έκλεψαν προσωπικά τους αντικείμενα. Η ληστεία έγινε βράδυ και ενώ οι αδερφές ήταν εκτός σπιτιού.

Η Τζίτζι Χαντίντ ανέβασε μια φαινομενικά ειδυλλιακή φωτογραφία από τη Μύκονο, σπεύδοντας ωστόσο να προειδοποιήσει το κοινό της ότι δεν πρέπει να… ξεγελαστεί από τα social media και ότι οι διακοπές της δεν ήταν και τόσο ειδυλλιακές, καλώντας τους φίλους της να μην έρθουν στη Μύκονο.

«Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάω. Δεν σας το συστήνω. Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού», έγραψε.

Η Τζίτζι Χαντίντ ήταν στο νησί των ανέμων με τις αδερφές της και, μάλιστα, η μεγαλύτερη η Αλάνα γιόρτασε εκεί τα γενέθλιά της. Η Αλάνα στη δική της ανάρτηση υπογράμμιζε ότι ήταν τα καλύτερα γενέθλια που είχε ποτέ στη ζωή της και περιέγραψε τη διαμονή της στη Μύκονο ως εκπληκτική, μαγική, τρελή και ως "αξέχαστο ταξίδι".
 
Ίσως αυτή η περιγραφή να οδήγησε φίλους της να επικρίνουν την Τζίτζι Χαντίντ για την οργισμένη παρότρυνσή της να μην έρθουν στη Μύκονο. Ορισμένα σχόλια:
"Μην χρησιμοποιείτε την επιρροή σας για να αποτρέψετα άλλους να πάνε στη Μύκονο".
"Καταλαβαίνω το θυμό σας επειδή σας λήστεψαν, όμως είναι ανόητο να παροτρύνετε τους φίλους σας να μην επισκεφτούν τη Μύκονο".
 
Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Μύκονος, όπως και οι υπόλοιπες τουριστικές περιοχές, χρειάζονται αποτελεσματική αστυνόμευση γιατί ειδικά τα αρνητικά σχόλια διασήμων για συμβάντα κλοπών έχουν αντίκτυπο στην προσέλκυση διεθνών προσωπικοτήτων στη χώρα μας.
 
 
 
Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα