Λευκή Νύχτα στην Αμαλιάδα

10 Aug 2019, 11:32 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Λευκή Νύχτα στην Αμαλιάδα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σήμερα, 10 Αυγούστου θα λάβει χώρα στην Αμαλιάδα της Ηλείας η 3η Λευκή Νύχτα, η οποία διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια από τον  Εμπορικό Σύλλογο Ήλιδας.

Πρόκειται για μία εκδήλωση, η οποία στοχεύει στη δημιουργία γιορτινού κλίματος στην τοπική αγορά, τονώνοντας τον εμπορικό κόσμο. Παράλληλα, η διοργάνωση επιδιώκει  να προσφέρει στον καταναλωτή τη δυνατότητα να τύχει προσφοράς προϊόντων σε χαμηλές τιμές.

Η Λευκή Νύχτα της Αμαλιάδας τείνει να γίνει θεσμός, καθώς διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τον εμπορικό σύλλογο Ήλιδας, ακολουθώντας το παράδειγμα και των υπόλοιπων εμπορικών συλλόγων της χώρας, καθώς τέτοιου είδους εκδηλώσεις διοργανώνονται πανελλαδικά.

Εξάλλου, η διοργάνωση παρεμφερών εκδηλώσεων, αποτελεί εκ προοιμίου ένα σημαντικό μέτρο τόνωσης για τον εμπορικό κλάδο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα λάβουν χώρα πλήθος  μουσικοχορευτικών δρωμένων και παράλληλων δράσεων, τα οποία έχουν αμιγώς πολιτιστικό χαρακτήρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η περσινή δράση γνώρισε τεράστια επιτυχία, προσελκύοντας πλήθος κόσμου, τόσο από την εγγύς όσο και ευρύτερη περιοχή, βελτιώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την τουριστική και εμπορική κίνηση της πόλης.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα