Άδειες για δύο νέες πλωτές εξέδρες στην Χαλκιδική

08 Aug 2019, 09:27 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Άδειες για δύο νέες πλωτές εξέδρες στην Χαλκιδική

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Νέες πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Χαλκιδικής.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στη θαλάσσια περιοχή Relax στη Βουρβουρού Αγίου Νικολάου Σιθωνίας, για λογαριασμό της επιχείρησης WPHD S.A..

Η εν λόγω πλωτή εξέδρα, επιφανείας 86,24 τ.μ., έχει ως σκοπό την προσωρινή πρόσδεση σκαφών, ενώ η κατασκευή και η τοποθέτηση της πλωτής εξέδρας πρέπει να είναι σύμφωνα με τις εκπονηθείσες μελέτες και τα σχέδια, για τα οποία φέρουν πλήρη ευθύνη ο μελετητής ναυπηγός μηχανικός και ο επιβλέπων μηχανικός.

Παράλληλα, η ίδια ως άνω αρχή ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στη θέση 3 PALMS, στη θαλάσσια περιοχή του Όρμου Δημήτρη της Σιθωνίας, για λογαριασμό της ίδιας ως άνω εταιρείας.

Η πλωτή εξέδρα, συνολικής επιφάνειας 88,62 τ.μ., αποτελείται από οκτώ τμήματα, σύμφωνα με σχετική Τεχνική Έκθεση και το Τοπογραφικό Διάγραμμα, ενώ ο σκοπός της τοποθέτησής της είναι η εποχιακή και προσωρινή πρόσδεση σκαφών.

Σημειώνεται ότι θα πρέπει να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, προστασίας του περιβάλλοντος, ασφάλειας ναυσιπλοΐας και ασφάλειας των λουομένων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών τοποθέτησης και κατά τη χρήση της πλωτής εξέδρας.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα