Παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών για τα σκουπίδια ζητεί ο ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας

01 Aug 2019, 13:14 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών για τα σκουπίδια ζητεί ο  ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Π.Θεοδωρικάκου στο πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων που αντιμετωπίζει η Κέρκυρα ζητεί με επιστολή του ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας –AOCTA

Αναλυτικά η επιστολή, που κοινοποιείται στον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και στους βουλευτές Κέρκυρας κυρίους Γκίκα, Αυλωνίτη και Μπιάγκη, έχει ως εξής:

"Με την παρούσα επιστολή ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας εκφράζει την ανάγκη άμεσης παρέμβασής σας προκειμένου να βρεθεί  λύση στο μέγιστο πρόβλημα  της διαχείρισης απορριμμάτων που έχουν πλέον κυριεύσει το νησί μας.

Η κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας είναι δραματική καθώς πέραν της σοβαρότατης απειλής της δημόσιας υγείας καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινές ακυρώσεις προγραμμάτων, επιστολές διαμαρτυρίας επισκεπτών μας, απαιτήσεις αποζημιώσεων πελατών μας και έντονη δυσφήμιση από όλα τα μέσα παγκοσμίως. Δυσφήμιση που  πλήττει και ευτελίζει όχι μόνο τον Κερκυραϊκό, αλλά τον  Ελληνικό τουρισμό εν γένει.

Μαζί με τους υπόλοιπους τουριστικούς , εμπορικούς και επιχειρηματικούς φορείς ,ο Σύνδεσμός μας ζητά την ΑΜΕΣΗ συνδρομή σας και επίλυση του προβλήματος με την ικανοποίηση του αιτήματος μεταφοράς απορριμμάτων εκτός νησιού, καθώς κάθε μέρα που περνά μας οδηγεί σε μη αναστρέψιμη καταστροφή με ανεπανόρθωτες συνέπειες σε όλους τους κλάδους της ζωής των Κερκυραίων.

Παρακαλούμε να εντείνετε τις προσπάθειές σας και να εξαντλήσετε  κάθε δυνατή  παρέμβαση προκειμένου να βρεθεί άμεση προσωρινή  λύση έως τη μόνιμη λύση του προβλήματος".

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα