Προβολή της Νάξου στην Ολλανδία

31 Jul 2019, 09:00 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Προβολή της Νάξου στην Ολλανδία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τον ιδανικό συνδυασμό διακοπών βρήκε στη Νάξο ο έγκριτος Ολλανδός ταξιδιωτικός συντάκτης και εκδότης κ.Bas Wanrooij, έπειτα από προγραμματισμένη δημοσιογραφική επίσκεψη που οργανώθηκε τον περασμένο Ιούνιο από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

«Στη Νάξο, το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων μπορείς να απολαύσεις το αυθεντικό στοιχείο μαζί με το απαράμιλλο φυσικό κάλλος, τα τοπικά προϊόντα, το καλό φαγητό και τις ποιοτικές υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές», δηλώνει ενθουσιασμένος ο κ Wanrooij. Η λατρεία  του για τον προορισμό αποτυπώνεται μέσα από μία σειρά δημοσιεύσεων σε social media καθώς και το κορυφαίο διαδικτυακό ενημερωτικό portal στην Ολλανδία griekenland.ne σχετικά με την Ελλάδα. 

Ο καθιερωμένος διαδικτυακός τόπος «μετράει» σχεδόν 2,5 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες  σε Ολλανδία και Βέλγιο που εμπιστεύονται την ιστοσελίδα προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως για Ελληνικούς προορισμούς, να μοιραστούν μυστικά και να εμβαθύνουν σε «ψαγμένα» μέρη, παραλίες, τοπικές γεύσεις και δραστηριότητες. Στο πνεύμα αυτό, ήδη ο δημιουργός του αφιερώματος για τη Νάξο έχει εμπλουτίσει την ειδική ενότητα  για τη Νάξο με φωτογραφίες και περιεχόμενο σχετικά με τα καταλύματα, τα εστιατόρια και τις υπηρεσίες που παρέχονται στον ονειρεμένο τόπο που λατρεύουν ακόμη και οι θεοί!

«Μέσα από στοχευμένες επιλογές, φροντίζουμε να διευρύνουμε τον κύκλο φίλων του προορισμού με εκπροσώπους καθιερωμένων ΜΜΕ που δεν θα παύσουν να προβάλουν τα νησιά μας για πολύ καιρό», δηλώνει σχετικά με τη στρατηγική της οργάνωσης δημοσιογραφικών ταξιδιών ο νέο δήμαρχος κ. Δημήτρης Λιανός. Σημειώνεται πως στο πλαίσιο της ίδιας επίσκεψης, έχει διασφαλιστεί η ένταξη της Νάξου στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού KALA MAGAZINE με προτάσεις για το καλοκαίρι του 2020 στην Ελλάδα μέσα από 48 σελίδες της τέταρτης ποιοτικής έκδοσης που θα διανεμηθεί σε 7.500 αντίτυπα. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα