Νέες βραβεύσεις repeaters στη Ρόδο

24 Jul 2019, 13:36 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Νέες βραβεύσεις repeaters στη Ρόδο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τους καλύτερους πρεσβευτές και διαφημιστές της Ρόδου αποτελούν ως γνωστόν οι δεκάδες φίλοι και επισκέπτες της που αγαπούν το νησί, όχι μόνον για τον ήλιο και τη θάλασσα, την ιστορία και τον πολιτισμό του, αλλά και για τη ροδίτικη παράδοση, τον τρόπο ζωής και κυρίως για τους κατοίκους της Ρόδου.

Θεωρούν και το αποδεικνύουν, ότι η Ρόδος είναι δικός τους τόπος, δεύτερη πατρίδα, όπως ποτέ δεν κουράζονται να λένε και έρχονται στο νησί αρκετές φορές τον χρόνο ή ζουν εδώ μεγάλα χρονικά διαστήματα, πολλοί εξ αυτών σε δικά τους σπίτια.

Ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στους ανθρώπους αυτούς που είναι φίλοι του νησιού και το δείχνουν με κάθε τρόπο, η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου έχει καθιερώσει ως γνωστόν το πρόγραμμα επιβράβευσης των repeaters, απονέμοντας τιμητικούς επαίνους σε όλους. 

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις που  πραγματοποιήθηκαν στις 12 και 19 Ιουλίου 2019 στην αίθουσα εθιμοτυπίας, στο Δημαρχείο, κατά τη διάρκεια των οποίων η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου βράβευσε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, αυτή τη φορά από την Ιρλανδία, Σουηδία, Γερμανία, Βέλγιο και Ελλάδα. 

Στην πρώτη εκδήλωση του Ιουλίου βραβεύθηκαν: η κα Ulrike Rudolph από την Γερμανία που έχει έλθει στη Ρόδο 43 φορές και συνοδευόταν στην τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων από την κα Βασιλική Σπυροπούλου, το ζεύγος Ελλήνων κ. Παναγιώτη Σκαντζίκα και κας Βαλασίας Καστανίδη που έχουν επισκεφθεί τη Ρόδο περισσότερες από 30 φορές καθώς και το ζευγάρι επίσης από την Ελλάδα, κ. Κώστα Σάφη και Πολυτίμης Μαθαρίκου που έχουν επισκεφθεί το νησί πάνω από 25 φορές μέχρι τώρα και συνοδεύονταν στην εκδήλωση από τους προσωπικούς φίλους τους κ. Εμμανουήλ Νικολιδάκη και  κ. Σελτσούκ Αττακλή. 

Ιρλανδός ο επισκέπτης που έχει έλθει στη Ρόδο 72 φορές τα τελευταία 30 χρόνια και ο οποίος τιμήθηκε από την κα Χατζηλαζάρου κατά τη δεύτερη εκδήλωση του Ιουλίου, συνοδευόμενος από τον κ. Βασίλη Σωτρίλλη. Ο κ. Richard Anderson, αγρότης από τη Βόρεια Ιρλανδία, ήλθε πρώτη φορά στη Ρόδο το 1988, ενθουσιάσθηκε με το νησί και έρχεται από τότε 2-3 φορές τον χρόνο. Τέλεσε μάλιστα τον γάμο του στο Φαληράκι, περιοχή που του αρέσει ιδιαίτερα. 

Στην ίδια εκδήλωση βραβεύθηκαν επίσης το ζεύγος των κ. Yngve Sjoman και κας Helene Sjoman  από τη Σουηδία, που έχουν έλθει στο νησί 60 και 15 φορές αντίστοιχα. Είναι γνωστή εξάλλου η λατρεία που έχουν οι Σουηδοί και γενικότερα οι Σκανδιναβοί, για τη Ρόδο από τη δεκαετία του ‘70 μέχρι σήμερα. Το ζεύγος  Sjoman διαμένει στο Elite Hotel. 

Τιμητικοί έπαινοι δόθηκαν και στο ζεύγος των κ. Jacques Steyaert και κας  Martine Van Den Bremt από το Βέλγιο, που έρχονται στο νησί επί 22 χρόνια. Από το Βέλγιο και το επόμενο ζευγάρι που βραβεύθηκε των κ. Frederic Staelens και κας Stephanie Steyaert , που έχουν επισκεφθεί τη Ρόδο 21 και 13 φορές αντίστοιχα. Και τα δύο ζευγάρια διαμένουν στο ξενοδοχείο Posidonia Apts και συνοδεύονταν στην εκδήλωση από τον διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Μιχάλη Παπαφιλίππου. Τέλος βραβεύθηκε ο Βρετανός κ. Terrence Ayres που έχει έλθει στο νησί 10 φορές και διαμένει στο Agla Hotel. 

Όλοι οι επισκέπτες ευχαρίστησαν θερμά την αντιδήμαρχο για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου. 

Οι φίλοι του νησιού συνομίλησαν και με στελέχη της  Διεύθυνσης Τουρισμού  σχετικά με τις εντυπώσεις και τις καλύτερες αναμνήσεις από τις διακοπές τους στη Ρόδο, ενώ τους δόθηκαν τσάντες με ενημερωτικό υλικό και δώρα, προσφορά των εταιρειών Natura Rodos - Σταύρος Γεώργιος Κάλλας Ο.Ε., Ν. Τατάκης - Tatakis Wine - Βαγγέλης Τατάκης και 9D Cinema History of Rhodes "Throne of Helios". 

 
Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα