Η Ρόδος τίμησε την κ. Karen Harvey για την προσφορά της στο γαμήλιο τουρισμό στο νησί

16 Jul 2019, 14:43 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Η Ρόδος τίμησε την κ. Karen Harvey για την προσφορά της στο γαμήλιο τουρισμό στο νησί

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με περισσότερους από 2.000 πολιτικούς γάμους στη Ρόδο στο ενεργητικό της από το 2006 και πάνω από 1.000 τελετές ανανεώσεων όρκων, με συνέπεια να έχει κατορθώσει να έλθουν πάνω από 100.000 ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο στο νησί, η Αγγλίδα κα Karen Harvey τιμήθηκε από τον Δήμο Ρόδου και προσωπικά από την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου για την προσφορά της στην ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού στο νησί και την προβολή της Ρόδου παγκοσμίως.

Σε μία ξεχωριστή τελετή που έλαβε χώρα στις 12 Ιουλίου 2019, στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο Δημαρχιακό Μέγαρο, της απονεμήθηκε, παρουσία και άλλων επισκεπτών φίλων του νησιού, η τιμητική διάκριση της φίλης της Ρόδου. 

Η κ. Karen Harvey είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας με την επωνυμία «Lindos Weddings» που εδρεύει και δραστηριοποιείται κυρίως στη Λίνδο.  Η εταιρεία της ιδρύθηκε το 2006 και λειτουργεί με επιτυχία έως σήμερα, παρά την απαγόρευση χρήσης του μοναστηριού του Αγίου Παύλου στη Λίνδο. Είναι η πρώτη ιδιωτική εταιρεία οργάνωσης & τέλεσης γάμων & συναφών ειδών στη Ρόδο. Συνεργάζεται δε μόνο με Ροδίτες προμηθευτές.

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι η Ρόδος έχει προσελκύσει δεκαετίες τώρα το ενδιαφέρον αρκετών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της διοργάνωσης γαμήλιων τελετών, ανάμεσα τους και της κας Harvey, η οποία έχει ενθουσιαστεί με τη Ρόδο και δη τη Λίνδο, έχει λατρέψει αυτόν τον τόπο για τον πολιτισμό, την ιστορία του που αποτυπώνεται στο πλήθος των Μνημείων που διαθέτει και τα οποία προσφέρονται ως ρομαντικές τοποθεσίες για τελετές πολιτικών γάμων, ανανεώσεις όρκων ή και για υπέροχο ταξίδι του μέλιτος, με τη Λίνδο, τις Πηγές Καλλιθέας, τη Φιλέρημο και την πόλη της Ρόδου, να έρχονται πρώτες στις προτιμήσεις των ζευγαριών που θέλουν να παντρευτούν στο νησί.   

Όπως μάλιστα υπογραμμίζει και η αντιδήμαρχος κα Χατζηλαζάρου «η Ρόδος είναι ιδανικός προορισμός για την ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού, είναι ένα πανέμορφο και ρομαντικό νησί. Είναι δε ιδιαιτέρως σημαντικό το γεγονός της συνεργασίας με ντόπιους επαγγελματίες του χώρου διοργάνωσης και διεξαγωγής γαμήλιων τελετών που εφαρμόζει 13 χρόνια τώρα η επιχειρηματίας κα Harvey και ο Δήμος Ρόδου την τίμησε  γι’  αυτήν ακριβώς την προσφορά της». 

Η κα Karen Harvey ευχαρίστησε θερμά την αντιδήμαρχο για την εξαιρετική τιμή να της απονείμει την τιμητική διάκριση της φίλης της Ρόδου και μοιράσθηκε με τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού αναμνήσεις και εντυπώσεις από τη δραστηριότητά της στο νησί, ενώ της δόθηκαν δώρα προσφορά εταιρειών της Ρόδου.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα