Γυρίσματα για την αυστριακή τηλεόραση σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Ιθάκη

14 Jun 2019, 12:03 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Γυρίσματα για την αυστριακή τηλεόραση σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Ιθάκη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για τη διαρκή στήριξη του τουριστικού ρεύματος από αγορές του εξωτερικού, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη,  του τηλεοπτικού συνεργείου "Geus Tv - Television & Film Production" από την Αυστρία, με εξαμελές συνεργείο.

Από τα γυρίσματα θα δημιουργηθεί video διάρκειας 3' και το οποίο θα προβληθεί στο μεγάλης εμβέλειας τηλεοπτικό κανάλι  ‘Oe 24 .TV’  την εβδομάδα 20 - 27 Ιουλίου και θα επαναληφθεί τον προσεχή Δεκέμβριο. Επίσης θα αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του καναλιού (Instagram, Youtube, Facebook).

Τα γυρίσματα στην Ζάκυνθο έγιναν από 30 Μαΐου έως 03 Ιουνίου και εν συνεχεία στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη έως τις 07 Ιουνίου.

"Η άψογη συνεργασία της Π.Ι.Ν με τούς φορείς και τις επιχειρήσεις, δεν φέρνει μόνο θετικά αποτελέσματα, αλλά δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες, βγάζοντας στην επιφάνεια τον παράγοντα "άνθρωπο", κάτι που είναι το κυρίαρχο σε κάθε προορισμό", αναφέρει η Περιφέρεια.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα