Πρώτο Elafonisos Run στην Ελαφόνησο

14 Jun 2019, 10:05 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Πρώτο Elafonisos Run στην Ελαφόνησο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Από τις 28 έως και τις 30 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί στην Ελαφόνησο της Λακωνίας το πρώτο τριήμερο event Elafonisos Run.

Πρόκειται για αγώνες δρόμου των 5 και των 10 χιλιομέτρων, οι οποίοι θα έχουν ως αφετηρία το κεντρικό λιμάνι του νησιού και τερματισμό στην παραλία του Σίμου. Η εκκίνηση των δύο αγώνων, θα λάβει χώρα στις 29 Ιουνίου, στις 9.00 π.μ.

Στόχος της διοργάνωσης, είναι να καθιερωθεί ως ένα ετήσιο αθλητικό γεγονός για το νησί, προσελκύοντας αθλητές και συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα ακόμη και από το εξωτερικό. Ο ανωτέρω τρόπος, αποτελεί επένδυση για τον αθλητικό εναλλακτικό τουρισμό, αναπτύσσοντας νέα τουριστική δυναμική στην Ελαφόνησο.

Παράλληλα, οι αγώνες δρόμου δίνουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αθληθούν πραγματοποιώντας μια ενδιαφέρουσα περιήγηση στη φύση του νησιού.

Η ανωτέρω προσπάθεια, εντάσσεται στο πρόγραμμα προβολής του Δήμο Ελαφονήσου, με στόχο την ανάπτυξη και την οικονομική ευημερία του τόπου. Σημειώνεται ότι ο Δήμος Ελαφονήσου θα μεριμνήσει για όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και θα εξασφαλίσει τη φιλοξενία των εθελοντών της διοργάνωσης.

Τέλος, η ανωτέρω αθλητική οργάνωση πραγματοποιείται με τη  συνεργασία της Daily Nutrafit, Nutrition & Fitness.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα