Διεθνείς καταδύσεις στον Άγιο Νικόλαο

13 Jun 2019, 10:09 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Διεθνείς καταδύσεις στον Άγιο Νικόλαο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων Μιραμπέλλο 2019, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και την Infinite Drop, διοργανώνει το Agios Nikolaos – 4ο Cliff Diving 2019 στην περίφημη, ιδιαίτερου κάλλους λίμνη Βουλισμένη στον Άγιο Νικόλαο.

To Agios Nikolaos – Cliff Diving 2019, διεξάγεται τέταρτη φορά στην πόλη του Αγίου Νικολάου, στα πρότυπα και στις προδιαγραφές διεθνών αγώνων Cliff Diving. Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος επαγγελματίες και ερασιτέχνες καταδύτες, καθώς και μέλη της Infinite Drop.

Η εν λόγω διοργάνωση συμπεριλαμβάνει καταδύσεις από διεθνούς φήμης καταδύτες σε διαφορετικά στυλ και βαθμό δυσκολίας. Οι καταδύσεις, θα γίνουν από ύψος 20 μέτρων και σε σημείο του ελεγμένου γκρεμού, ο οποίος είναι  ιδανικός για την ασφάλεια των αθλητών.

Παράλληλα, στις διήμερες εκδηλώσεις θα λάβει χώρα και Kids Diving Camp για παιδιά, από τους διεθνείς καταδύτες από χαμηλό βατήρα.

Οι αθλητές, οι εκπρόσωποι και οι κριτές, θα μεταβούν στο χώρο των καταδύσεων μία ημέρα νωρίτερα, ώστε να ελέγξουν τις κατασκευές ό που θα γίνουν οι καταδύσεις και να κάνουν τις απαραίτητες προπονήσεις με σκοπό εξοικειωθούν με τον χώρο.

Τέλος, στο χώρο της λίμνης θα διεξάγονται ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις για τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες.

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα