Ferrari Road Show στην Κέρκυρα και την Πάτρα

05 Jun 2019, 09:51 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Ferrari Road Show στην Κέρκυρα και την Πάτρα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα της Ferrari θα κατακλύσουν την Κέρκυρα και την Πάτρα στις από 14 Ιουνίου έως και 19 Ιουνίου.

Το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων FERRARI της Ιταλίας, «Passione Rossa» (περισσότεροι από 74.100 followers στο Facebook και 5.600 στο Instagram) θα γιορτάσει τα 20 χρόνια ίδρυσής του με διάφορες εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις της Ιταλίας και της Ευρώπης.

Στην Ελλάδα το Club θα παραβρεθεί για την πρώτη φορά στην Πάτρα (15 Ιουνίου στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου και 16 Ιουνίου στο Μώλο Αγ. Νικολάου του παλιού λιμανιού) και στην Κέρκυρα (18 Ιουνίου στο πεζόδρομο των οδών Γεωργίου Θεοτόκη-Ευγ. Βουλγάρεως) με τουλάχιστον 40 αυτοκίνητα, μια συγκέντρωση αυτοκινήτων FERRARI που αναμφίβολα αποτελεί την μεγαλύτερη στην Ελλάδα μέχρι σήμερα.

Το FERRARI Club “Passione Rossa” ιδρύθηκε από τον Δρ. Fabio Barone (Φάμπιο Μπαρόνε) το 1999, ο οποίος είναι και ο πρόεδρος του μέχρι σήμερα. Μέλη του Club (300 άτομα) είναι αποκλειστικά μεγάλοι Ιταλοί επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες ή συλλέκτες αυτοκινήτων FERRARI. Έχει ως αποκλειστικό σκοπό τη διάδοση της πιο διάσημης μάρκας πολυτελών sport αυτοκινήτων στον κόσμο. Το Club εδώ και χρόνια είναι ένας απαραίτητος συντελεστής για εθνικές και διεθνείς εκδηλώσεις και παραστάσεις όπου τα αυτοκίνητα FERRARI είναι πρωταγωνιστές μαζί με τον τόπο που επισκέπτονται. 

Οι επισκέπτες, αποτελούμενοι από ανθρώπους που αγαπούν τις μετακινήσεις, κρίνονται απαραίτητοι για την προβολή και την προώθηση των τοπικών προϊόντων. 

Το διήμερο των εκδηλώσεων στην Κέρκυρα, συνδιοργανώνεται και από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενώ το σύνολο των εκδηλώσεων τελούνται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού. 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα