Κέντρο Τουριστικής Προβολής στο Δήμο Πύλης Τρικάλων

19 Apr 2019, 10:22 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Κέντρο Τουριστικής Προβολής στο Δήμο Πύλης Τρικάλων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

O Δήμος Πύλης διακήρυξε δημοπρασία μειοδοτική, φανερή και προφορική για τη μίσθωση ακινήτου στο οποίο θα στεγαστεί το Κέντρο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Πύλης

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στη διαδικασία θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και την 6η Μαίου.

Το ακίνητο θα πρέπει μεταξύ άλλων να βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Τοπικής Κοινότητας Πύλη και να είναι σε απόσταση από το Δημαρχείο μέχρι 200 μέτρα, καθώς αποτελεί τον κύριο κόμβο εισόδου των επισκεπτών προς τον ορεινό όγκο υποδοχής της συντριπτικής πλειοψηφίας επισκεπτών τόσο από την πλευρά των Τρικάλων όσο και από την πλευρά του Ν. Καρδίτσας.

Επίσης, σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης πρέπει  να είναι οπτικά εντοπίσιμο άμεσα και από απόσταση, ώστε να μπορεί προσελκύσει τον επισκέπτη κατά την διέλευσή του ακόμη και μέσα από το όχημά του και αν δεν γνωρίζει την ύπαρξη του Κέντρου, να κινεί το ενδιαφέρον του. Όπως αναφέρεται σχετικά θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ένας μεγάλος αριθμός επισκεπτών είναι αυτόνομες οικογένειες ή μικρές παρέες 4-5 ατόμων με ιδιωτικά μέσα μετακίνησης, γεγονός που ενισχύει την ανάγκη για συνδυασμό οπτικής επαφής από απόσταση-δυνατότητας άμεσης στάσης. Επιπλέον πρέπει να διευκολύνει την ασφαλή στάση περισσοτέρων του ενός οχημάτων.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα