Ρόδος: Ενημέρωση Αυστριακών αξιωματούχων για την ασφάλεια και τον τουρισμό στο νησί

11 Apr 2019, 18:23 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Ρόδος: Ενημέρωση Αυστριακών αξιωματούχων για την ασφάλεια και τον τουρισμό στο νησί

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, σήμερα, Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 είχε συνεργασία στο Δημαρχείο με αξιωματούχους τριών υπουργείων της Αυστρίας που βρίσκονται στη Ρόδο, στο πλαίσιο ενημέρωσης και σύσφιξης των σχέσεων σε θέματα πολιτισμού και ασφάλειας. 

Ειδικότερα αξιωματούχοι από τα υπουργεία Εξωτερικών, Εσωτερικών και Άμυνας της Αυστρίας, συνοδευόμενοι από τον πρόξενο της Αυστρίας Christoph Reitinge, την επίτιμη πρόξενο της Αυστρίας στη Ρόδο κ. Μαρία Μοσχή, συμμετείχαν σε σύσκεψη με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μιχάλη Χριστοδούλου, τον αντιδήμαρχο Αγαπητό Πάλλα, καθώς και τον Λιμενάρχη Ρόδου Σπύρο Τάτη, τον Αερολιμενάρχη Σπύρο Δεληγιάννη, τον διοικητή της Πυροσβεστικής Γιάννη Τσιτσικά, τον εκπρόσωπο του Αστυνομικού Διευθυντή Ζώτο Απόστολο, τον Διευθυντή της Ασφάλειας Λιμένα Παναγιώτη Ντόκο, τον Διευθυντή της Fraport Σπύρο Χαλκιά και υπηρεσιακούς παράγοντες ενώ την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Φλεβάρης.

Οι Αυστριακοί αξιωματούχοι αναφέρθηκαν στο αυξημένο ενδιαφέρον φέτος των Αυστριακών να ταξιδέψουν στη Ρόδο και ενημερώθηκαν από τον ίδιο το Δήμαρχο για θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την φιλοξενία στο νησί. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους Αυστριακούς που διαμένουν μόνιμα στο νησί της Ρόδου.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα