Θετικά μηνύματα για τα Ιόνια νησιά από το Βελιγράδι

28 Feb 2019, 12:18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Θετικά μηνύματα για τα Ιόνια νησιά από το Βελιγράδι

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, συμμετείχε με δικό της περίπτερο εντός του χώρου του ΕΟΤ στην έκθεση  "IFT Belgrade 2019", που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι από 21 έως 24 Φεβρουαρίου.

Παρά την γενική διαπίστωση ότι η συνολική επισκεψιμότητα της έκθεσης αυτής ήταν πτωτική  λόγω του διαδικτύου και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης,   στο περίπτερο της Π.Ι.Ν υπήρξε μεγάλη προσέλευση του κοινού και το υλικό (το οποίο ήταν στη Σερβική γλώσσα) εξαντλήθηκε. Χαρακτηριστικό ήταν η ιδιαίτερη ζήτηση για χάρτες από όλα τα νησιά, κάτι που υποδηλώνει απόφαση για επίσκεψη στον προορισμό.

Παραβρέθηκαν  ο Δήμαρχος της Κέρκυρας κ. Κωνσταντίνος Νικολούζος, Ο Δήμαρχος Ζακύνθου κ. Παύλος Κολοκοτσάς, ο Αντιδήμαρχος Ζακύνθου κ. Κώστας Κόκλας, Τουριστικοί Επιχειρηματίες από τα Ιόνια Νησιά, όπως ο Πρόεδρος του AOCTA κ. Βασίλης Καλούδης και άλλοι Τουριστικοί Πράκτορες και Ξενοδόχοι.

Η παρουσία της Π.Ι.Ν υποστηρίχθηκε από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων  "Freemental Communications", με επίσκεψη στο περίπτερο της Κρατικής Ραδιοτηλεόρασης της Σερβίας στο χώρο του περιπτέρου και συνέντευξη από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρο Γαλιατσάτο και από τον Δήμαρχο Ζακύνθου κ. Παύλο Κολοκοτσά. Επίσης  από την μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα "Repoublika", ενώ δόθηκε ηλεκτρονικό υλικό στο τηλεοπτικό κανάλι "Maya".

Με το παραπάνω Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων, θα πραγματοποιηθεί και φέτος τοποθέτηση πολυπρισματικών αφισών στη γέφυρα "Ada Bridge" του Βελιγραδίου και στις πόλεις Νόβισαντ και Νίς, από τον Μάιο μέχρι και τέλη Ιουλίου.

Το περίπτερο της Π.Ι.Ν επισκέφτηκαν ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Γιώργος Τζιάλλας και ο Γεν. Γραμματέας ΕΟΤ κ. Κων/νος Τσέγας, συνοδευόμενοι από την Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Σερβίας κ. Σοφία Λαζαρίδου.

Υπεύθυνος του περιπτέρου της Π.Ι.Ν ήταν ο κ. Γιάννης Λέσσης Προϊστάμενος Τμήματος Δ/νσης Οικονομικού Π.Ε. Κέρκυρας.

 
Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα